Horoscop 18-24 august: Cum stai cu sănătatea. Află ce spun astrele

Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

17 aug. 2014, 13:42
Horoscop 18-24 august: Cum stai cu sănătatea. Află ce spun astrele

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu vei întâmpina probleme noi de sănătate, însă nici cele vechi nu vor dispărea. Trebuie să găseşti acel echilibru care îţi poate oferi linişte şi siguranţa zilei de mâine. Trebuie să fii responsabilă mai ales dacă de tine depind mai mulţi oameni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, ci din contră starea ta va fi una excelentă. În cazul în care ai ţinut o cură de slăbire, acesta este momentul în care realizezi că ai ajuns acolo unde ţi-ai propus. Stilul tău de viaţă este unul mai sănătos şi începi să te simţi din ce în ce mai bine în pielea ta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Condiţia ta fizică va fi una bună, la fel cum nici starea psihică nu îţi va creea probleme. Ai suficientă energie pentru a face ce ţi-ai propus, însă mai trebuie să fii ajutată şi de cei din jurul tău. Prietenii şi familia au şi ei problemele lor, aşa că încearcă să nu fii absurdă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări ale stării tale de sănătate, însă nu trebuie nici să te culci pe o ureche. Evită excesele de orice fel, chiar dacă până acum nu ai întâmpinat probleme. Şi organsimul tău are o limită, aşa că nu trebuie să o forţezi. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nervii îţi sunt puşi la încercare, iar stresul îşi spune cuvântul. Încearcă să te protejezi cât mai mult şi lasă grijile deoparte, altfel sistemul imunitar va fi din ce în ce mai slăbit. Nu ignora durerile de cap, mai ales dacă ele persistă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă la începutul săptămânii, condiţia ta fizică şi psihică este de invidiat, la sfârşitul săptămânii te vei simţi extenuată. O dezamăgire te poate aduce în pragul depresiei, aşa că încearcă să nu pui chiar tot la suflet.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Noile relaţii pe care ţi le vei face în această săptămână te vor face să uiţi de toate durerile pe care le ai. De multe ori o terapie cu dragoste te vindecă de afecţiunile fizice. Vei fi plină de energie şi vei fi mult mai preocupată de condiţia ta fizică.

Citeşte mai mult pe eva.ro