Horoscop 18-24 MARTIE 2019. Ultima SuperLuna plina 2019 deschide UN NOU PORTAL ENERGETIC PUTERNIC! Punct si de la capat!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 18-24 martie 2019. Incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pe care cu greu le uitam sau trecem cu vederea. Multe se pot intampla acum, datorate schimbarii si reinnoirii aduse de evenimentele astrologice in cascada din zilele urmatoare.

18 mart. 2019, 08:41
Horoscop 18-24 MARTIE 2019. Ultima SuperLuna plina 2019 deschide UN NOU PORTAL ENERGETIC PUTERNIC! Punct si de la capat!

Avem echinoctiul de primavara, avem ultima SuperLuna plina a anului, avem startul zodiei Berbec, Soarele incheindu-si acum ciclul complet de 12 zodii ce dureaza un an, o data cu plecarea sa in Berbec, a vem si conjunctia Soarelui cu Chiron, vindecatorul ranilor noastre sufletesti.

Cine poate ramane indiferent cu asemenea „miscari de trupe” pe Cer ?

Sub lumina acestei SuperLuni pline de martie in Balanta, vom fi ghidati sa intram in NOU, in special in relatiile si parteneriatele noastre. Vom fi ghidati sa ajungem la punctul zero din noi si sa gasim acel sentiment de intregire ce se afla doar in interior. Sub ultimele SuperLuni pline, am fost incurajati sa ne cuplam la intuitia noastra si sa eliberam tot ce ne tine pe loc. Am fost pregatiti pentru un nou capitol ce se afla in fata noastra.

Tocmai de aceea, SuperLuna plina de martie deschide un nou portal pentru nou val de energie cosmica de care avem nevoie. Nu e coincidenta ca are loc o data cu echinoctiul si cu mutarea Soarelui in Berbec si startul unui nou an astrologic.  

Ca sa intram in nou, trebuie sa eliberam vechiul.

Trebuie sa fim curati ca lacrima si pregatiti din nou, pentru acest nou inceput. Trebuie sa ne resetam si sa fim la punctul zero. Zero este numarul potentialului infinit si nu este coincidenta ca SuperLuna plina de martie este in Balanta la zero grade.

Mercur este inca retrograd in Pesti si intra in perioada sa cea mai periculoasa si plina de capcane. Deci trebuie sa fim super atenti ! Fii doar constient ca exista multa neclaritate si ceata si nu sari in concluzii de niciun fel. Mercur retrograd este un timp de analiza si focusare, nu de actiune ; un timp de regandit anumite situatii de viata si de vazut daca esti sau nu pe calea buna. Inca ai timp sa te gandesti ! Mercur iese din retrograd pe 28 martie. 

Miercuri 20 martie

Cand Soarele se muta din nou in primul semn al zodiacului, in Berbec, are loc si echinoctiul de primavara si startul oficial al primaverii (iar in emisfera sudica incepe toamna) ! Tot acum incepe si un nou an astrologic, deci este un moment important pentru toate cele 12 zodii ! Este acel moment in care ziua devine egala cu noaptea, o data cu trecerea Soarelui dinspre emisfera sudica spre cea nordica prin dreptul ecuatorului, iar in emisfera nordica incepe sa se incalzeasca vremea. Este timpul pentru renastere si noi inceputuri. In natura nimic nu ramane asa cum a fost. Daca stii asta, poti reincepe oricand, din nou si din nou, cu bucurie pura si cu asteptarea pozitiva a noilor experiente. Ne cramponam degeaba de trecut si de ce era candva si poate ne placea : Universul si Natura ne arata clar, a cata oara si in aceasta saptamana, cum functioneaza viata.

In acest an, punctul de echinoctiu este in conjunctie cu Chiron in Berbec, astrul vindecator al ranilor noastre profunde sufletestiAsta inseamna ca anul astrologic 2019 va fi anul vindecarii noastre spirituale. Indiferent ce necesita vindecare in viata ta, in acest an astrologic ce incepe acum vei avea ocazia, in sfarsit, sa iti recapeti echilibrul si sa redevii intreg. Chiron este totodata si simbolul invatatorilor de orice fel, deci te poti astepta acum sa gasesti/intalnesti un mentor care sa iti rasuceasca viata in directia cea buna. 

Joi 21 martie

SuperLuna plina in Balanta – ce are loc, iata, in acest an, aproape in acelasi timp cu echinoctiul si cu startul noului an astrologic. Soarele intra in Berbec si e in opozitie cu Luna in Balanta, creand Luna plina. Contrariile de atrag si fara contrarii nu exista progres. Punem multa energie in relatiile noastre si relatiile trec la analizat acum, sub aceasta puternica lumina de SuperLuna plina in Balanta ! Este nevoie de CLARITATE pe cele mai importante relatii si parteneriate si exact asta vom obtine.

Se stie ca energia unei Luni pline este foarte puternica, fiind varful energetic al tranzitului Lunii in cele 28 zile. Insa aici vorbim de SuperLuna plina, ultima a anului 2019, dupa cele anterioare din ianuarie si februarie, dar si de opozitia acesteia cu Chiron, vindecatorul ranilor. Aceasta opozitie ne spune : Daca vrei relatii sanatoase (Balanta), trebuie sa te vindeci tu mai intai. In loc sa tot cauti sa gasesti partenerul potrivit, lucreaza sa devii tu o persoana mai buna si sa iti fie bine cu tine. Descopera cine esti de fapt si vindeca-ti sentimentul de identitate. 

Vineri 22 martie

Soarele este in conjunctie cu Chiron. La acest moment, Soarele este proaspat instalat in Berbec si isi reincepe circuitul de 12 luni prin cele 12 zodii. Chiron este in Berbec pana in 2027, el fiind primul pe care Soarele il intalneste in noua sa zodie gazda. Din toate tranzitele lui Chiron, conjunctia sa cu Soarele este cea mai semnificativa. Chiron are o relatie speciala cu Soarele.

In mitologia greceasca, Chiron a fost adoptat de Apollo (numele grecesc pentru Soare) care l-a invatat tot ce stia. Chiron a fost initial respins de parintii sai, dar Soarele – Apollo a fost cel ce l-a salvat.

Soarele reprezinta Sinele inalt, misiunea noastra divina. Chiron reprezinta rana noastra primara sufleteasca, rana din clipa nasterii, rana existentei si identitatii de sine.

Aceasta conjunctie ne transmite : Doar atunci cand ne imbratisam propria persoana cu tot ce suntem sau nu suntem si cu scopul real al vietii, putem vindeca si depasi rana existentei si putem redeveni intregi. Dupa ce te accepti pe tine, reintregirea se instaleaza si vindecarea este instantanee.  

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un sentiment al unui nou inceput apare dintr-o lipsa de claritate. Acest lucru iti este ajutat si de pozitia unei persoane ce acum devine mai evidenta. Poti vedea ca exista oportunitati dar ti se recomanda rabdare inainte de a alege ceva concret. Inca exista nevoia sa lasi Universul sa aseze lucrurile dupa cum este mai bine. Poate ca lucrurile se misca mai incet decat ai vrea tu, insa daca ai credinta in pasii tai, tot ce alegi va fi bun pentru viitor. Ia-ti timp, petrece clipe in companii si activitati care iti dau stare de bine si nu forta circumstantele. Ai de urmat o calatorie interna in inima ta ca sa vezi ce are ea sa iti spuna.

Viata este plina de surprize si aceasta este saptamana in care sa te abandonezi si sa te lasi dus de flux, oriunde te vor duce emotiile acum. Gandeste de doua ori si bazeaza-ti actiunile pe energii pur creative si copilaresti.

Mottoul saptamanii tale : Eu simt si aleg timpul potrivit.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Va aparea o oportunitate care sa iti permita sa cureti ceva din trecut. Poate implica un prieten. Asta iti va permite sa te focusezi mai bine pe obiective de termen lung cu mai multa siguranta, in special daca sunt prioritati importante in acest proces. Nu te teme sa insisti ca si altcineva sa isi asume partea sa de responsabilitati. Este timpul pentru actiuni sincere si modeste care sa iti aduca cele mai productive si evidente rezultate. Nu pierde timpul in conversatii si certuri care nu duc la intelegere reciproca. Este important sa stai ferm cu picioarele pe pamant si sa faci ce se simte bine pentru inima ta, ca sa nu stai singur in calea ta.

Mottoul saptamanii tale : Sunt liber sa fiu cine sunt.  

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Daca te simti sub multa presiune, ai nevoie sa devii foarte serios la ce trebuie sa renunti ca sa iti fie mai usor. Sunt perspective mari sa faci ceva sau sa devii ceva la care ai opus rezistenta in trecut. Urmare a energiei acestei saptamani, te vei simti eliberat ca sa fii in stare sa iti vezi viitorul cu o stare mai mare de pace si armonie. Asculta-i pe cei ce te sustin in aceste aspecte.

Este posibil sa simti o dezamagire totusi legat de felul in care unii oameni relationeaza si te poti zbate intre noi emotionale si alegeri rationale. Este momentul potrivit sa iti asculti inima in loc sa pari destept in fata unor circumstante ciudate si inexplicabile. Si putina singuratate iti va face bine, dar cu compania potrivita totul se va aseza la locul sau. Inconjoara-te de oamenii iubiti ca sa poti impartasi cuvintele potrivite cu iubire si blandete.

Mottoul saptamanii tale : Eu sunt iubit(a).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.