Horoscop 18 august 2021. Romanticul din tine preia controlul, se anunţă o zi fierbinte

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, miercuri 18 august 2021. Ai grija sa nu iti iei mai multe sarcini decat poti duce. Poate daca ma imparti din responsabilitati ai putea avea timp si pentru tine.

18 aug. 2021, 06:04
Horoscop 18 august 2021. Romanticul din tine preia controlul, se anunţă o zi fierbinte

Horoscop 18 august 2021 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Incearca sa dai dovada de mai mult autocontrol cand vorbim de viata sentimentala. Ai grija sa-ti scape situatia din mana. Fii pregatit de surprize, unele dintre ele s-ar putea sa nu fie atat de placute. Este o zi numai buna sa iei initiativa, mai ales daca esti singur. Actioneaza. Fii tu cel care abordeaza persoana care ti-a atras atentia.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Lucrurile pot merge excelent in viata ta sentimentala. Tot ce ai de facut este sa uiti de toate problemele din trecut si orice conversatie cu partenerul sa fie despre lucruri placute. Daca nu esti intr-o relatie stabila este momentul sa lasi romanticul din tine sa preia controlul. In acest fel, vei putea fi abordat cu mai multa usurinta.

Uranus retrograd 2021 dă viaţa tuturor zodiilor peste cap
Horoscop 18 august 2021 dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Nu ai nevoie decat de bunavointa si abilitati de comunicare pentru a rezolva orice problema ai avea in viata amoroasa. Discuta deschis despre orice te nemultumeste si vei vedea cat de usor veti gasi impreuna o solutie. Singur? Accepta orice invitatie ai primi azi. Nu ai nimic de pierdut!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei miercuri 18 august 2021. Ce experiente noi vrei?

Iata horoscopul zilei de azi, miercuri 18 august 2021. Soarele il „infrunta” pe Jupiter, dar ce lucruri bune ies de aici! Esti mai curajos, mai indraznet, mai pregatit ca oricand sa explorezi noi posibilitati. Sa ai mai multa incredere in tine!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi te poti simti foarte dornic sa joci un rol mai mare pe scena vietii tale, gratie energiei norocoase date de intalnirea dintre Soare si Jupiter. Insa orice implicare sau miscare mai mare vine la pachet cu mai multe responsabilitati. Faptul ca poti iesi din zona ta de confort iti creaza o stare ambivalenta. Si totusi exista unele influente foarte constructive ce se ivesc pentru tine acum si in urmatoarea perioada, deci e timpul sa investighezi daca nu cumva e mai bine sa accepti aceste beneficii, chiar daca te efortezi ceva mai mult.

Horoscop BANI si SUCCES 16-22 august 2021. Frână la cheltuieli, deşi veştile financiare sunt bune
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Energia norocoasa data de Soare si Jupiter iti trimite asa de multe oportunitati incat se prea poate sa te simti tras in toate directiile. Ca si cum ai aterizat pe un rau care are mai multi curenti in opozitie, unul mai tare ca altul. Este greu sa stii pe care curent sa inoti pentru ca nu stii fiecare unde te va duce. Tu ai capacitatea ridicata de a influenta oamenii, deci fii responsabil ce directii alegi. Acum, cel mai bine ti-ar fi sa te alegi doar pe tine si in rest sa te mai gandesti. Relaxeaza-te, odihneste-te.

Horoscop 18 august 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Energia norocoasa data de intalnirea dintre Soare si Jupiter iti favorizeaza din plin comunicarea pe toate planurile, fie ca este vorba de telefon, mailuri sau alte forme. Cu siguranta vei reusi sa iti duci mesajele acolo unde este nevoie iar ele sunt purtatoare de oportunitati si realizari, atat cele trimise cat si cele primite. Ai abilitati ridicate de exprimare, cuvintele se combina cu emotiile si creaza un nivel ridicat de intelegere intre tine si aproape oricine. Profita din plin !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.