Horoscop 18 decembrie 2020. Contextul astral favorizează pofta de aventură

Horoscop 18 decembrie 2020. Jupiter isi ia ramas bun de la Capricorn, resedinta sa din ultimul an, si se pregateste pentru intrarea in Varsator, acolo unde il asteapta Saturn pentru marea intalnire a anului. De ce e asa de importanta ultima zi a lui Jupiter in Capricorn? De ce sa nu fie o petrecere de despartire?

18 dec. 2020, 02:57
Horoscop 18 decembrie 2020. Contextul astral favorizează pofta de aventură
Horoscop 18 decembrie 2020

Horoscop 18 decembrie 2020. Anul 2020 cu Jupiter in Capricorn n-a fost chiar usor! Dar poate te intrebi ce ai avut, totusi, de castigat? Ce daruri ai primit pentru care trebuie sa fii recunoscator? Luna este si ea in Varsator si se conecteaza cu Marte si Nodurile Lunare. Simti mai multa pofta de aventura?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 18 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ajungi sa fii intr-o dezbatere, nu da inapoi azi. Avantajul major pe care il ai in fata oponentilor tai este puterea ta foarte ridicata de observare. Ea iti permite sa simti si sa identifici energiile fiecaruia din preajma ta. Tu stii exact ce gandesc alti oameni si unde bat argumentatiile lor. Vei putea, astfel, sa tii subiecte explozive sub control. Fii agresiv daca simti ca este nevoie ca sa poti controla situatia.

Horoscop 18 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi Luna este in Varsator iar tu vei fi si mai rapid mental si agil decat de obicei. Conversatiile vor fi pline de viata si seva. Te poti simti ca un dirijor al unei simfonii. Esti in stare sa intelegi si sa urmezi diverse armonii si linii melodice in timp ce iti mentii propriul ritm constant in capul tau. Muzica pe care o faci impreuna cu altii va fi magica.

Citeste si EVENIMENT RAR. Conjuncţia Saturn-Jupiter, întâlnirea unică a Marelui Malefic cu Marele Benefic, influenţează puternic semnele zodiacale

Horoscop 18 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca cineva iti spune azi ceva cu care nu esti de acord, vorbeste-ti adevarul, Gemeni. Persoana poate presupune ca esti de acord daca tu nu spui nimic. Cuvintele tale pot fi puternice fara a ofensa, abordarea ta plina de putere si curaj fara a te certa. Exprima faptele in viziunea ta pe masura ce le vezi. Nu face compromisuri fata de altii la acest capitol doar ca sa fii in armonie cu ei pentru ca tot ce nu e autentic creaza viitoare situatii dificile intre voi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2020. Apar oportunitati

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 18 DECEMBRIE 2020. Indiferent de dificultatile pe care le-ai avut in 2020, nu poti nega ca nu ai avut si beneficii. Chiar daca singurul beneficiu este ca ai invatat sa te adaptezi la ceea ce a fost si esti tot la suprafata. Credinta te-a pastrat in lumina si te-a tinut departe de intuneric. Acum ca Jupiter intra in Varsator asteapta-te la oportunitati noi! Vor veni cat de curand posibil!

Horoscop dragoste 18 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Te asteapta o zi minunata in compania persoanei iubite. Sunteti plini de iubire unul fata de celalalt si vei trai momente de neuitat azi. Daca esti singur, poate ca iti doresti din toata inima sa te indragostesti insa sunt sanse mici sa se intample asta azi. Nu dispera, totusi, si nici nu te retrage in tine insuti. Exista, undeva in aceasta lume si sufletul tau pereche si, cu singuranta, va veti intalni in viitorul apropiat.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu opta pentru o viata in singuratate mai ales cand te afli intr-o relatie de cuplu: partenerul s-ar putea simti ranit. Mai bine vorbeste cu jumatatea ta despre lucrurile care te deranjeaza, iar daca nu pare sa te inteleaga ai putea gasi alte modalitati prin care sa te simti bine. Daca esti singur, azi ai putea face primul pas pentru a cunoaste pe cineva mai bine. Nu ezita. Gaseste o cale prin care sa faci acest prim pas. Iti vei da seama daca simte la fel dupa modul in care va reactiona la spusele tale.

Horoscop dragoste 18 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti intr-o relatie? Te asteapta o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu. Puteti vorbi, face planuri de viitorul, orice sa sa implicati in orice alta activitate care va place amandurora. Daca esti in cautarea sufletului pereche trebuie sa iei o decizie: vrei sa intri intr-o relatie serioasa cu persoana pe care ai curtat-o in ultima vreme sau sa iti vezi de treburile tale?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.