HOROSCOP 18 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 18 DECEMBRIE: Citeste Horoscopul din 18.12.2014 pentru toate zodiile

17 dec. 2014, 11:59
HOROSCOP 18 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 18 DECEMBRIE

Horoscop 18 decembrie 2014- Berbec 
Dai dovada de totala incredere fata de planurile pe care le dezvolti pas cu pas. Nici urma de indoiala, nici un semn de intrebare cu privire la directia in care mergi si cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar daca nu ai ajuns inca acolo unde ai visat, tu vorbesti despre planul tau ca si cum ar fi deja implinit, scopul atins, si e perfect asa, pentru ca tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Si cand esti atat de sigur pe ele, nu mai e decat o chestiune de timp pana la ele! Esti calauzit de propria intuitie spre roade excelente, care parca deja se prefigureaza la orizont in cea mai benefica forma.

Horoscop 18 decembrie 2014- Taur
Daca ai o relatie speciala cu animalele, azi te vei dedica lor in totalitate, pentru ca primesti de la ele acea energie pozitiva de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin padure alaturi de cainele tau ar avea efect de relaxare totala, si te intorci acasa cu bateriile incarcate, cu plamanii aerisiti si cu un zambet mare pe chip, simtind o fericire deplina. Daca nu ai tu propriile animalele ca sa te joci un pic, esti atras de ele si pe strada, si te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele sa-ti ofere inapoi e de zece ori mai mult decat ai putea gasi la un om, deci nu le ignora. Da-le putina atentie si vei fi rasplatit!

Horoscop 18 decembrie 2014- Gemeni
Treci printr-un moment inspirat in care visele tale se indreapta spre o perioada mult mai indepartata a vietii tale de familie. Daca ai copii, te gandesti mai mult la viitorul lor, la ce scoala ai vrea sa urmeze, poate chiar si la ce meserie ti-ar placea sa aiba. Daca nu ai copii, inca, visezi la clipa cand iti vei petrece sarbatorile in compania lor, si speri sa nu mai dureze mult pana acolo! Visele tale au mari sanse sa se materializeze, pentru ca sunt planuri pe care ti le programezi mental cu incredere. Asa e pentru tine viata de familie ideala: asa cum o vezi acum cu ochii mintii!

Horoscop 18 decembrie 2014- Rac
Se apropie un moment in care trebuie sa iei o hotarare. Nu o mai poti amana, chiar daca ai tergiversat lucrurile in ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final. Inainte de a spune ce ai ales, ar fi bine sa stai un pic de vorba cu tine insuti, fara influente din afara, pentru ca numai acolo, in adancul inimii tale, vei gasi raspunsul optim la problema ta actuala. Vei sti foarte bine ce ai de facut si mai ales ce nu trebuie sa faci, dar nu poti lua decizia fara cateva ore de meditatie, de analiza la rece, poate chiar intr-o totala izolare. Ai nevoie de liniste pentru a-ti auzi mai limpede gandurile.

Horoscop 18 decembrie 2014- Leu
Creativitatea si inteligenta isi dau mana de minune in planurile tale de azi, pentru ca aduci la lumina proiecte care iti fac si imensa placere, si iti inspira si un sentiment de satisfactie intelectuala. Detii solutiile cele mai bune, informatiile cele mai solide si, peste toate, si o fantastica bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parca cineva iti sufla in ureche ce ai de facut, tocmai de aceea profiti din plin de avantul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cat mai departe. Cu asemenea resurse minunate la indemana, totul ar trebui sa mearga ca uns!

Horoscop 18 decembrie 2014 – Fecioara
Exista subiecte oarecum tabu de care e bine sa nu discuti, pentru ca s-ar putea sa nu primesti prea multe aplauze. Nu toata lumea gandeste ca tine, nu toata lumea crede in aceleasi principii, ca atare trebuie sa eviti conversatiile care pot genera dispute. Tu ai preferintele tale si in plan politic, si spiritual, si cultural, or cei cu care intri azi in legatura nu au aceiasi favoriti. Daca pe tine te atrage, place, de exemplu yoga si esti de acord cu presedintele, fii sigur ca azi dai de oameni care sunt cei mai ferventi oponenti ale acestor subiecte si risti sa nasti ostilitate. Mai bine nu discuti despre ceea ce stii ca poate genera controverse, chiar daca tu consideri ca ai tot dreptul sa-ti exprimi parerile.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com