HOROSCOP 18 FEBRUARIE: Ce îţi rezervă astrele pentru joi

Horoscop 18 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

17 feb. 2016, 12:57
HOROSCOP 18 FEBRUARIE: Ce îţi rezervă astrele pentru joi

Horoscop 18 februarie 2016 – Berbec

Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite, Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul. Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

Horoscop 18 februarie 2016 – Taur

Iesi din casa oriunde vezi cu ochii, pentru ca azi sunt favorizate calatoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o excursie undeva fara tinta s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine sa accepti orice invitatie care te-ar putea scoate din casa. Te vei intoarce acasa cu bateriile reincarcate, pentru ca natura, aerul curat sau atmosfera relaxanta in care petreci cele cateva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Horoscop 18 februarie 2016 – Gemeni

Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

Horoscop 18 februarie 2016 – Rac

Te poti impotmoli intr-o multime de lucruri marunte incat vei pierde timp pretios fara rost. Mai bine le ignori, chiar daca esti genul de om caruia ii cam place sa caute nod in papura, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste maruntisuri nu e deloc in avantajul tau. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minutioasa, ci doar informatii eronate, piste false si minciuni inofensive. Prefa-te ca nu le vezi, ca sa nu-ti consumi energia pe lucruri atat de minore care ar merita trecute cu vederea!

Citeşte mai multe pe revista Teo