Horoscop 18 ianuarie 2024. Cumpene şi recompense karmice, ce zodii sunt avantajate joi de astre

Odata ce Luna se ciocneste cu Saturn cel izolat, planurile noastre grandioase s-ar putea opri. In cele din urma, Luna se muta in Sagetatorul idealist, aducand pozitivitate si indreptandu-ne atentia catre viitor. Un esec nu este sfarsitul.

17 ian. 2024, 12:05
Horoscop 18 ianuarie 2024. Cumpene şi recompense karmice, ce zodii sunt avantajate joi de astre

Horoscop 18 ianuarie 2024 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O sansa neasteptata de a zbura undeva foarte departe, poate chiar pe cheltuiala altcuiva, poate veni in calea ta azi. Un grup ar putea fi implicat, poate unul conectat cu conceptul de educatie. Predai ceva sau lecturezi ? Daca da, acum poti primi ocazia sa faci acestea undeva unde nu ai mai fost. Strange-ti materialele si pregateste-te de calatorie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Unele vise cam bizare si aparent copilaresti iti pot veni in aceasta noapte. Ele par asa de nebunesti incat iti vine sa razi de ele. Insa nu le elimina din atentia ta. Prostesti sau nu, aceste vise incearca sa iti spuna ceva. Scrie-le asa cum ai face cu orice idee noua plina de ambitie si analizeaza simbolurile in acelasi fel. Vei gasi mesajul ce ti se transmite din taramurile spirituale ale Universului, desigur pentru binele tau.

Horoscop 2024. Patru zodii vor avea noroc la bani și prosperitate până de Anul Nou 2025

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca esti singur, ai putea simti o foarte puternica atractie pentru cineva neobisnuit si poate cam ciudat. Daca deja esti intr-o relatie, ai putea sa vezi un aspect mai ciudat si atipic al partenerului pe care nu il stiai pana acum. Asta te poate fi bulversa dar te poate face si sa razi, daca alegi asa. Asta este frumusetea iubirii, sa inveti continuu ceva despre persoana draga.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai fost interesat in ultima vreme de un nou job ? Daca da, ai putea auzi despre o oportunitate dintr-o sursa total neasteptata, poate la o intalnire sociala. Asta poate insemna ca cineva neprevazut iti aduce o informatie in atentie sau ca un job intr-un domeniu neobisnuit si total nou te poate atrage. Indiferent care este cazul, oricat de ciudat iti poate parea, merita sa iei in considerare ce apare azi.

Horoscop 18 ianuarie 2024 Leu (23 iulie – 22 august)

Daca esti singur, dragostea poate veni la tine total neprevazut si din senin. Persoana respectiva poate sta in spatele tau la un rand in magazin sau la masa alaturata intr-o cafenea. Oriunde te-ai conecta, nu fii foarte prudent. Desigur, avanseaza atent dar da-ti voie sa cunosti ceva despre persoana respectiva inainte de a lasa nesiguranta sa iti goneasca aceasta ocazie.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Unii vizitatori neasteptati dar foarte bineveniti pot aparea azi. Ei vor aduce oameni pe care poate nu ii stii dar cu care ar trebui sa te conectezi cu inima deschisa. Aparitia acestor oameni noi in viata ta nu este intamplatoare. Asteapta-te sa afli vesti interesante, informatii fascinante si sa aveti parte de rasete. Desi nu stii prea clar de unde vin acestia, fii deschis si o buna gazda.

Horoscop 18 ianuarie 2024 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cine este acea persoana ce te intriga si care este undeva in vecinatatea ta ? Ce are aceasta persoana de iti vine greu sa nu fii preocupat de ea ? Nu mai fii obsedat, fa-ti curaj si prezinta-te si stabileste un contact. Spune-i bun venit. Poate iti va placea persoana, poate nu, dar macar ai facut ce trebuia facut. Deschide-ti inima asa cum numai tu stii sa o faci in fata oricaror oportunitati venite prin oameni noi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O informatie destinata tie poate ajunge azi la tine in forma scrisa, scrisoare, mail, mesaj, poate este un plic, poate este un cadou, un bonus sau o oferta sa faci bani. Orice ar veni azi, este ceva de bine ce vine la un moment necesar. Daca are legatura cu o noua cantitate de munca, nu te preocupa cat timp implica. Te vei descurca rapid si eficient ca mereu. Ce vine azi iti deschide poarta spre mai multe oportunitati viitoare.

Horoscop 18 ianuarie 2024 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca esti in domeniul artei sau stiintei, o inspiratie subita poate cauza sa incepi sau sa continui un proiect care inseamna mult pentru tine. Unii prieteni sau grup de cunostinte te pot ajuta sa primesti informatii utile. Mintea ta poate genera multe idei grozave. Dupa ce iti termini treaba, plimba-te si clarifica-ti capul. Uita-te la un film bun. Daca nu faci ceva sa te destresezi, poti adormi greu.

Horoscop Minerva 2024. Zodiile norocoase ale anului, au pe mână cheile succesului, se anunţă profituri neaşteptate

Horoscop 18 ianuarie 2024 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Meditatii, vise sau viziuni iti pot aduce inspiratii si calauziri divine uluitoare azi. Ai putea sa crezi ca sunt prea bizare sa le crezi, cel putin la inceput, insa o cercetare mai amanuntita iti poate arata ca este credibil ce ai primit. Tine un jurnal cu aceste revelatii, pentru ca ai putea tine minte ideea dar uita detaliile. Ele vor fi de folos ulterior cand vrei sa pui in practica aceste inspiratii venite de la sinele superior.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu esti un suflet aventuros. Te gandesti cumva sa sari peste o rutina a zilei pentru o escapada ? Poate sa propui sa dati o fug mai multi prin oras si sa uitati de munca, sarcini, treburi si alte raspunderi. Ai fost plictisit in ultimul timp, deci nu esti de condamnat. Daca te decizi sa faci asa, asigura-te ca lumea stie de tine. Nu ai intentia sa strici relatiile.

Horoscop 18 ianuarie 2024 Pești (19 februarie – 20 martie)

O comunicare neasteptata poate aparea astazi de la cineva cu care esti conectat in cariera ta. Asta este o veste buna, dar exista si un element imprevizibil chiar ciudat in aceasta comunicare pe care ai dori sa il descifrezi. Nu te agita prea mult. Unele lucruri vin fara legatura cu mintea noastra rationala. Meriti orice ar veni spre tine din senin. Gandeste-te ca este o recompensa karmica. Mergi si sarbatoreste.