HOROSCOP 18 IUNIE 2016: Surprize pentru multe zodii în weekend

HOROSCOP 18 IUNIE 2016: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie.

17 iun. 2016, 14:34
HOROSCOP 18 IUNIE 2016: Surprize pentru multe zodii în weekend

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Chiar daca vremurile sunt favorabile pentru relaxare, nu vei putea sa te bucuri pe deplin de aceasta perioada. Vei incerca in loc sa adaptezi agenda dupa tine, astfel incat sa poti duce o viata mai echilibrata. Aspectele planetare aflate in joc te vor starni sa-ti schimbi atitudinea fata de munca. Ar trebui sa incerci sa-ti usurezi responsabilitatle pentru a evita stresul la birou.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Configuratia cereasca de azi va fi favorabila pentru schimbari in relatiile tale. Viata ta profesionala si cea privata sunt influentate de cat de bine te descurci in aceste relatii. Este posibil sa fii decis ca intr-un fel sau altul comportamentul tau are nevoie sa se schimbe. Acum este timpul pentru tine sa actionezi. Nu fi descurajat daca este nevoie de un timp pentru a vedea o imbunatatire de durata.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Simti nevoia de a crea in ultimele cateva zile. Aceasta atitudine este cu siguranta datorita pozitiilor planetare, dar ar putea, de asemenea, sta la baza dorintei tale de a-ti schimba viata profesionala si privata. Prin urmare, ar trebui sa-ti lasi mintea creativa sa se manifeste. Ce zici sa scrii poezii sau sa te inscrii intr-o clasa de ceramica? Nu te abtine sa arati aceasta parte secreta a personalitatii tale celor apropiati.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Cand simti ca prietenii tai incearca sa-ti schimbe viata ta obisnuita, nu ar trebui sa incerci sa te opui cu incapatanare. Deschide-ti inima si lasa-te condus. Vei fi surprins de sentimentul de libertate adus de acest lucru. Vei avea, probabil, unele intalniri interesante azi. Ti-ar putea schimba viata. Pregateste-te pentru o zi interesanta!

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
De-a lungul ultimelor cateva saptamani ai muncit din greu, astfel incat sa nu trebuiasca sa-ti faci griji cu privire la finantele tale. Incearca sa uiti de problemele tale, si mai ales evita sa te concentrezi si sa vorbesti doar despre asta. Fa ceea ce simti. Probabil ca esti deja constient de faptul ca trebuie sa ai grija de tine din cand in cand. Nu iti neglija sanatatea!

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Astazi esti pe cale de a-ti pune simtul umorului la incercare. Te vei confrunta probabil cu cateva situatii neasteptate. Chiar daca esti folosit pentru a gasi lucruri interesante de facut intr-o lume obisnuita, vei fi surprins. Lasa-te ghidat de energia zilei de astazi.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Astazi iti vei pune multe intrebari despre viata ta privata. Intr-adevar, trebuie sa-ti schimbi comportamentul. Esti facut sa iei decizii doar pentru tine. Acum iti vei da seama ca trebuie sa te gandesti si la partenerul tau, nu doar la tine. Aceasta faza din relatia voastra este dificila si va duce la masuri mai drastice. Acum trebuie sa-ti asumi responsabilitatile.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Astazi ar trebui sa ai mai multa vitalitate. De curand ai decis sa faci ceva cu problemele pe care le ai, sa actionezi. Relatiile tale vor beneficia de pe urma acestei decizii. Conflictele cu care ai avut de a face s-au bazat, in general, pe lipsa intelegerii. Uneori trebuie sa faci compromisuri. Incerca sa nu fii prea exigent.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Generozitatea si altruismul tau vor fi puse la incercare in urmatoarele cateva zile. Ii vei ajuta, probabil, pe cei defavorizati. La urma urmei, te-ai simtit mereu preocupat de proiecte umanitare, insa nu te-ai implicat niciodata. Astazi aceasta atitudine iti va permite sa intelegi cine esti cu adevarat. Vei putea afla multe despre motivatiile si cheia succesului tau.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Aspectele de azi te vor influența sa fii tu insuti cu cercul tau de prieteni. Te-ai saturat sa-ti ascunzi sentimentele. Vrei sa actionezi in modul in care instinctele tale te ghideaza. Cu toate acestea, iti e teama de reactiile altor oameni. Uneori nu reusesti sa iti exprimi emotiile sau opiniile tale, pur si simplu pentru ca iti e teama de ceea ce s-ar putea spune sau gandi. Incerca sa ai mai mult incredere in tine.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Conturezi noi strategii in ceea ce priveste viata ta privata. Te simti o persoana complet diferita astazi. Nu iti mai e teama de societate, si te bucuri sa intalnesti noi oameni. Vei empatiza, probabil, cu obiectivele unui individ sau a unui grup de persoane pe care le-ai intalnit de curand. Incearca sa-ti indeplinesti nevoile si sa uiti de orice idei preconcepute.

HOROSCOP 18 IUNIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Din pacate, energia planetara de azi te va plasa intr-o situatie destul de inconfortabila. Vei fi cel de care va calma lucrurile in grupul tau de prieteni. Incearca sa nu-ti impui punctul de vedere. Dimpotriva, ar trebui sa incerci sa devii mai diplomat si bland cu oamenii din jurul tau. Ai putea invata, de asemenea, multe lucruri observand modul in care se comporta oamenii.