Horoscop 18 iunie 2018. Cheltuieli mari pentru Lei! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul din 18 iunie vă recomandă să fiţi moderaţi mai ales la locul de muncă. O zodie începe săptămâna cu ghinion. 

17 iun. 2018, 11:15
Horoscop 18 iunie 2018. Cheltuieli mari pentru Lei! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 18 iunie Berbec
Activitățile de rutină îți vor umple întreagă zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de muncă. Însă ai grijă să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine câteva momente de odihnă, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag.

Horoscop 18 iunie Taur
Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni, te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evită excesele de orice fel! Persoană iubită sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezervă-ți timp și pentru cei dragi!

Horoscop 18 iunie Gemeni
Ziua este favorabilă activităților gospodărești și dialogului cu membrii familiei. Însă, rezervă-ți momente pentru a medită în tihnă într-un loc drag sufletului tău. Prin intermediul unei rude sau răsfoind un album cu fotografii de familie ți-ai putea lămuri chestiuni familiale care te frământă de ceva vreme. Amintește-ți numai aspectele plăcute ale copilăriei și ale relațiilor cu cei dragi!

Horoscop 18 iunie Rac
Este rost de caltorii pe distante scurte, fie pentru a rezolvă chesituni profesionale, fie pentru a ajută pe cineva apropiat. Ești vulnerabil la problemele altora, așa încât fii prudent și nu te lasă impresionat. Pe de altă parte, unii te vor provocă spre a află mai multe despre ține și intențiile tale. Planifica-ți atent timpul și resursele materiale! Seară îți aduce pace în casă.

Horoscop 18 iunie Leu
Săptămâna debutează cu cheltuieli majore, dar neplanificate. Din când în când, parcă o mână nevăzută te îndeamnă să faci diverse cumpărături sau să oferi cadouri celor din jur. Fii prudent și controlează-ți pornirile, deoarece riscul de a rămâne fără un sfânt este mare. Este posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată.

Horoscop 18 iunie Fecioară
Ar trebuie să te simți în formă, chiar dacă pe alocuri vor mai interveni stări emoționale dificil de gestionat. Se pare că hibă este la relațiile cu șefii sau cu oficialitățile la modul general. Evită conflictele gratuite! Tu ești cel care are ceva cu ceilalți, indiferent ce ți-ar oferi aceștia sau oricât ar încerca să-ți între în voie. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și bucură-te de toate!

Horoscop 18 iunie Balanța
Ești retras astăzi și dornic de a fi numai în compania ta. Ești predispus la izolare și odihnă, de aceea evită activitățile solicitante și dialogurile de anvergură. Cineva din anturajul socio-profesional îți va oferi informații prețioase vizavi de mersul lucrurilor în domeniul în care lucrezi. Totuși, filtrează cele aflate și nu te încrede chiar în oricine!

Horoscop 18 iunie Scorpion
Sfaturile prietenilor sunt frecvențe întreagă zi. Cu toate că unele remarci te vor necaji pe moment, până la urmă vei constată că au avut dreptate. Selectează din ele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care ești implicat în această perioadă. Cineva aflat departe de granițele țării te va binedispune cu vești interesante. Lecturează o carte amuzantă!

Horoscop 18 iunie Săgetător
Ziua anunța dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de muncă sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Datorită unor divergente de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neintelgeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi răstălmăcit. Membrii familiei, cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Horoscop 18 iunie Capricorn
La locul de muncă se pot ivi discuții aprinse, pe seamă concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alte se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu luă lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovadă în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Horoscopul prevede o zi în care vă veți lovi de ghinion. Va fi o zi grea la locul de muncă!

Horoscop 18 iunie Vărsător
Este posibil să primești bani dintr-o colaborare sau vești interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezervă-ți momente pentru relaxare și discuții amicale.

Horoscop 18 iunie Pești
Colaborarile profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o altă perioadă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de problemele altora.

Sursa: a1.ro