HOROSCOP 18 martie. Ce-ţi rezervă azi astrele

HOROSCOP: Va fi o provocare sa fim toleranti marti, in conditiile in care multi dintre noi ne vom stradui sa ne exprimam individualitatea in relatiile cu ceilalti.

18 mart. 2014, 05:09
HOROSCOP 18 martie. Ce-ţi rezervă azi astrele

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 18 martie

Desi persoanele din jur vor face tot posibilul pentru a asigura confortul emotional al berbecului, nativul acestei zodii nu va aprecia efortul celorlalti, fiind foarte concentrati pe ei insisi, pe nevoile si aspiratiile lor. Berbecii vor fi tentati sa-si impartaseasca dorintele ascunse, insa unele dintre ele ar putea genera reactii nu tocmai pozitive, lasand oamenii surprinsi sau chiar socati. Desi o atitudine sincera si directa este un atu pentru multi, berbecii ar trebui sa umble cu manusi marti, 18 martie, si sa dea dovada de diplomatie pentru a nu isca discutii aprinse inutile.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 18 martie

Nervii taurilor vor fi intinsi la maximum marti. Insa nu este neaparat un lucru rau. In loc sa incerce sa-si infraneze pornirile, taurii ar face mai bine sa-si canalizeze energia catre noi idei, catre conceperea de noi planuri sau catre dezvoltarea unor proiecte care stagneaza deocamdata in viata lor. Desi ziua incepe cu tensiuni, mai ales interioare, taurii pot obtine rezultate pozitive daca-si folosesc energia vulcanica interna pentru a-i ajuta pe ceilalti.

RAC – horoscopul zilei de marti, 18 martie

Idei noi o sa le treaca prin cap racilor, dar, oricat de mult s-ar stradui, nu vor reusi sa le transforme in realitate marti. Desi nativii acestei zodii aleg, de regula, sa se implice in activitati care nu le pericliteaza confortul, de data asta se vor arata mai aventurosi, mai dornici sa simta adrenalina curgandu-le prin vene, chiar si cu riscul de a iesi din coconul lor de siguranta. Iar ziua de marti le este una propice pentru astfel de actiuni, caci instinctele vor fi de partea lor.

LEU – horoscopul zilei de marti, 18 martie

Leii care si-au pus in joc sentimentele ar putea avea parte de neplaceri marti, caci ar putea constata ca au fost amagiti de fapt. Insa energiile din jurul lor se misca in asa fel incat leii vor putea, totusi, sa se agate de un dram de optimism, gandindu-se ca eforturile lor vor da roade, la un moment dat, in viitor. Leii n-ar trebui sa se dea batuti, ci sa se straduiasca sa-si intelegea sentimentele, traile, dar si nevoile celor din jur. Odata ce inteleg nevoile celor din jur, vor stii la ce sa se astepte de la ei.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 18 martie

Un prieten apropiat sau chiar partenerul de cuplu ar putea sa ia prin surprindere nativul din fecioara, dar nu intr-un mod pozitiv, ci printr-un comportament nesabuit. Pe de alta parte, fecioarele se afla si in fata unei posibile invitatii neasteptate, prin care sunt cooptati sa ia parte la ceva inedit, ceva nou, tot pe plan amoros. Desi nativii acestei zodii sunt foarte selectivi in alegerile sentimentale pe care le fac, marti este momentul sa-si depaseasca limitele, sa-si deschida orizonturile pentru noi aventuri.

Continuarea pe Lyla.ro