Horoscop 18 noiembrie 2022. Apar de unde nici nu te aştepţi soluţii practice, logice la probleme vechi

Luna în Fecioara ne face mai rezervati in exprimare, mai ales ca Fecioara este adesea critica si analitica. Nu esti lipsit de emotii, dar iti este greu sa delimitezi ceea ce simti. In consecinta, uneori poti parea putin rece, detasat.

18 nov. 2022, 01:15
Horoscop 18 noiembrie 2022. Apar de unde nici nu te aştepţi soluţii practice, logice la probleme vechi

Horoscop 18 noiembrie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O noua energie va incepe sa functioneze in viata ta. Vei vedea ca echilibrarea vietii de familie cu aspectele de cariera devine mult mai usoara decat inainte. Toate ezitarile vor disparea si actiunile tale vor fi marcate de un nivel de incredere fara precedent. Vei putea si sa rezolvi orice sentiment ambivalent legat de cei apropiati tie de la munca si din familie.

Horoscop 18 noiembrie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca ti se pare ca vezi in jur mult haos si multa confuzie, treci dincolo de aparenta pentru ca norul se va da la o parte si vei intelege motivele. Sunt multe care iti sunt oferite de Univers iar aglomerarea lor iti poate parea ca un haos. Ia-ti timpul necesar si sorteaza ce conteaza si ce nu. Vei vedea dintr-o data o perspectiva clara si optimista. Schimbarile sunt inevitabile si au capacitatea de a-ti picta viitorul in culori stralucitoare.

Horoscop 18 noiembrie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi te poate incerca o stare de modestie dar si tendinta de a actiona total non egotic ci spre binele altora, dezinteresat. Te afli la capatul de a da. Iti poti sacrifica timpul, banii sau chiar mancarea pentru a satisface pe altii. Oamenii te vor respecta pentru aceste actiuni ale tale. Daca simti sa fii asa, nu te infrana. Omenirea are nevoie si de aceasta componenta a inimii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.