Horoscop 18 noiembrie 2023. Eveniment astral rar: N-a mai fost așa din 1991. Conjuncție Marte-Soare în Scorpion:

Planeta acțiunii aduce decizii majore. Pe 18 noiembrie 2023, Soarele este conjunct cu Marte în Scorpion.

17 nov. 2023, 11:53
Horoscop 18 noiembrie 2023. Eveniment astral rar: N-a mai fost așa din 1991. Conjuncție Marte-Soare în Scorpion:

Horoscop 18 noiembrie 2023. Când Soarele este conjunct cu Marte, Marte începe un nou ciclu sinodic de 2 ani sau încă o „Călătorie a Eroului”. Pe parcursul călătoriei tale, uneori alergi, alteori te odihnești, alteori te oprești să-ți recuperezi respirația. Descoperi noi provocări pe drum. Găsești noi puteri și întâlnești oameni noi.

Nu știi ce te așteaptă în față. Pot exista riscuri și pericole. Unele obstacole te pot testa pe parcurs. Dar este această călătorie care te va ajuta să crești, să înveți și, în cele din urmă, să devii o versiune mai puternică și mai rezistentă a ta.

Conjuncția Soare-Marte uneori trece neobservată deoarece avem o conjuncție Soare-Marte la fiecare 2 ani. Experimentăm, în medie, 40 de tranzite Soare-Marte într-o viață. Aceasta înseamnă destule „călătorii ale eroului”. Avem aproximativ 40 de oportunități de a începe din nou, iar fiecare călătorie înseamnă să învățăm puțin mai mult despre noi înșine și despre lumea în care trăim.

Citește și: Leonidele aduc DRAGOSTE, BANI și SURPRIZE în viața acestor nativi! 3 zodii care sunt mângâiate de ploaia de meteoriți

Fiecare conjuncție vine cu o alegere: ești sau nu ești de acord?
Câte călătorii ai refuzat în trecut? Ce vei face de data aceasta? Starea noastră de confort are cu siguranță avantajele ei. Este confortabilă. Nimic nu ne poate răni. Dar este și puțin plictisitoare. Ceea ce vrei cu adevărat poate fi găsit doar „acolo”. Nu pe canapea.

Horoscop 18 noiembrie 2023. Există ceva în natura dorinței care ne cere să o căutăm dincolo de limitele mediului nostru familiar. Ne împinge să explorăm, să luăm riscuri și să îmbrățișăm necunoscutul.

Pentru a avea o idee despre ceea ce ne putem aștepta de la viitoarea conjuncție Soare-Marte în Scorpion, este util să reflectăm la ultimul eveniment, care a avut loc pe 8 noiembrie 1991. Așa de rare sunt aceste evenimente. În acest semn, o conjuncție Soare-Marte se întâmplă doar la fiecare 32 sau 15 ani (alternându-se între ele).

Conjuncția din 18 noiembrie 2023 nu este doar începutul unei noi călătorii a lui Marte, ci aduce și revelații. Amintește-ți că cosmosul își spune adevărul în multe limbaje. Menține-ți simțurile de păianjen pregătite în jurul acestei date pentru sincronicități, vise profunde și informații în conversații trecătoare. Fii curios și fii atent.

Iată care sunt mesajele conjuncției dintre Soare și Marte pentru toate zodiile.

Horoscop 18 noiembrie 2023 BERBEC
Iată o perioadă în care vei fi singur în comandă. Vibrațiile din moment nu te vor ajuta prea mult, dar nici nu te vor încetini. Așadar, vei avea un câmp deschis de acțiune pentru a-ți face loc în societate și în viața ta sentimentală. Numai pe propria ta capacitate de a schimba cursul evenimentelor poți conta, așa că încearcă să respecți pe toată lumea din familia și prietenii tăi. Accelerarea lucrurilor îți va permite să îți pui în aplicare inițiativele și să culegi roadele pe termen lung.

Horoscop 18 noiembrie 2023 TAUR
A venit momentul să faci o situație concretă și să dai formă ideilor tale. Desigur, nu vei putea face asta fără a depune un efort, dar va merita! Ar trebui să iei frâiele, să te motivezi pe tine și pe alții fără întârziere, începând chiar de azi! În viața ta profesională, ar trebui să te bazezi doar pe talentul tău, rigurozitate și competență. Cei cu care colaborezi tind să fie uneori invidioși pe succesul tău și ai plătit un preț pentru asta prin ostilitatea pe care a creat-o. Va trebui să găsești forța în tine pentru a face lucrurile să se întâmple.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul egiptean antic. Misterele ascunse în spatele celor 12 semne zodiacale

Horoscop 18 noiembrie 2023 GEMENI
Activitățile și afacerile tale vor progresa în zilele următoare. Dar riști să lași evenimentele să te copleșească. Așadar, nu fi prea ambițios și ai grijă să nu te lași prins într-un vârtej de întreprinderi. Fii pragmatic și încearcă să nu îți sacrifici viața personală pentru cea profesională. Nu este prea târziu să reconsidere lucrurile și să te mulțumești cu realități mai modeste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.