Horoscop 18 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 18 noiembrie vine cu multe schimbari pe plan amoros, profesional si financiar pentru majoritatea nativilor zodiacului. Din pacate, nu toate vestile sunt bune insa exista o serie de solutii, dupa cum urmeaza, sustin astrologii.

18 nov. 2014, 06:47
Horoscop 18 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie

Berbecii au din ce in ce mai multe probleme in a realiza daca persoana iubita se confrunta cu o serie de neajunsuri pe care le tine ascunse. Incearca din rasputeri sa afle adevaratele motive pentru care nu exista armonie in cuplu, insa in zadar.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie

Taurii isi dau seama ca ar trebui sa fie mult mai consecventi la locul de munca. Deja au fost luati in vizor de catre superiori iar acest lucru este posibil sa le dea batai de cap pe viitor. Mai multa seriozitate este necesara.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie 

Zi minunata pentru Gemeni e toate planurile, mai ales insa in afaceri. Este ziua in care sunt pornite noi colaborari care se vor dovedi a fi cat se poate de fructuoase pe termen lung. Asa va veti putea duce la final toate planurile.

RAC – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie

Racii au si ei de partea lor astrele si se pare ca reusesc sa intre intr-o afacere foarte profitabila, pe termen lung. Au asteptat acest moment de foarte mult timp, ceea ce-i face sa fie cat se poate de mandri de realizarile lor. Isi vor da seama ca nu au muncit in zadar. 

LEU – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie

Leii se simt din ce in ce mai bine in propria piele, avand in vedere ca au avut parte de un mare succes pe plan profesional. Acest lucru ii face sa se simta din ce in ce mai increzatori in propriile forte, ceea ce va duce la o realizare imediata.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie

Fecioarele se confrunta insa cu probleme destul de mari pe plan amoros. Din pacate, nu reusesc sa gaseasca niciun fel de rezolvare, ceea ce ii va face pe nativii acestei zodii sa se confrunte cu o posibila depresie. Ar trebui sa reusiti sa va tineti in frau sentimentele pentru a fi incehilibru interior.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 18 noiembrie 

Balantele au din ce in ce mai mult de suferit de pe urma unei colaborari destul de nefericite in afaceri. Isi dau seama ca au investit prea multi bani intr-un proiect care pare sa nu aiba niciun viitor iar acest lucru ii cam pune pe ganduri pe nativii acestei zodii, cu privire la felul in care isi gestioneaza banii.

Citeşte mai mult pe lyla.ro