Horoscop 18 septembrie 2014: Cuadratura Lunii cu planeta Uranus are efecte asupra zodiilor

Horoscop 18 septembrie 2014 - Citeste Horoscopul din 18.09.2014 pentru toate zodiile.

17 sept. 2014, 21:04
Horoscop 18 septembrie 2014: Cuadratura Lunii cu planeta Uranus are efecte asupra zodiilor

Horoscop 18 septembrie 2014- Berbec
Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

Horoscop 18 septembrie 2014- Taur
Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Horoscop 18 septembrie 2014- Gemeni
Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, esti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseste solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie si, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!

Horoscop 18 septembrie 2014- Rac
Sunt altii mai puternici decat tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ti pune bete in roate. Descoperi, cu aceasta ocazie, ca ai si ceva inamici prin preajma, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index in trecut si profita de orice ocazie pentru a-ti arata antipatia lor. Nu tine cont de aceste oprelisti: oricat te-ai chinui, tot nu poti fi pe placul tuturor, si intotdeauna se vor gasi astfel de persoane care sa nu te simpatizeze. Totul e sa nu-ti creeze probleme si mai mari cu modul lor de a riposta, cu sau fara motive!

Horoscop 18 septembrie 2014- Leu
A venit vremea rezultatelor materiale ale unei actiuni la care ti-ai adus contributia cu pasiune. Dar pentru ca nu ai fost doar tu implicat, ci un intreg grup de persoane, trebuie sa va recunoasteti unii altora rolul, pentru ca nu s-ar fi ajuns aici daca nu ar fi participat cu totii in mod egal. Dupa ce ati lucrat cot la cot impreuna, acum puteti celebra reusita tot impreuna, impartind roadele materiale tocmai culese si de care sunteti cu totii mandri. Se resimte un aer ca de sarbatoare in mediul respectiv, pentru ca fiecare e incantat de ce a obtinut: si sentimentul muncii implinite, si ceva bani in buzunar!

Horoscop 18 septembrie 2014- Fecioara
Muncesti cu sarg, pentru ca vezi ca proiectul la care iti aduci contributia evolueaza foarte bine, iar rezultatele finale incep deja sa se contureze la orizont. Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer enorma atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!

Horoscop 18 septembrie 2014- Balanta
Esti cam dezamagit de anturajul in care nimeresti astazi. Ti-ai facut iluzii, ca vei avea cu cine discuta, ca te vei distra, ca vei avea parte de evenimente vesele, or, celor din jur parca li s-au inecat toate corabiile, ceea ce te influenteaza negativ si pe tine. Nu e nicio placere sa-ti petreci ziua in asemenea mediu tensionat, impovarat de griji si probleme, pentru ca oricum le ai si pe ale tale, nu are rost sa te incarci si cu necazurile lor. Daca nu le poti ridica tu moralul celor tristi si suparati, mai bine iesi din acest spatiu si te distrezi de unul singur, chiar daca nu e nicio bucurie sa fii doar tu.

Horoscop 18 septembrie 2014- Scorpion
Ai ajuns intr-un punct in care nu mai ai curaj sa visezi, ci sperantele tale par sa se fi blocat temporar. Vine o veste care-ti taie tot elanul, te tine pe loc si nu mai ai forta de a duce mai departe ceea ce ai inceput, dar nu renunta la visul tau cel mare. Ia o pauza pentru o vreme pana sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii mai bune. Poti folosi cu succes acest ragaz pentru a te informa in plus, pentru a te odihni sau pentru a-ti revizui strategia. Uneori, o piedica nu e un capat de drum, ci doar ocazia de a-ti recapata energia pentru a face fata la etapele urmatoare.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com