Horoscop 18 septembrie 2016: Ce ţi-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 18 septembrie 2016. Conjunctia Lunii cu Uranus predispune la instabilitate in camin si poate determina schimbari bruste si nu tocmai placute. Acest aspect favorizeaza, de obicei, sfarsitul unei situatii vechi si trecerea la o noua stare de lucruri. Depinde de dumneavoastra daca aceasta schimbare va fi in sens pozitiv.

17 sept. 2016, 16:18
Horoscop 18 septembrie 2016: Ce ţi-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Berbec – Horoscop 18 septembrie

Toate iti merg de minune astazi si ar trebui sa profiti de vantul favorabil care te impinge de la spate spre o actiune noua, indrazneata. 

Orice initiativa proprie este azi privilegiata, ca atare, daca asteptai sa faci o anumita schimbare in viata ta, acum e momentul!

Ai energia pozitiva, elanul, entuziasmul si curajul de a-i da startul, iar evolutia ar fi rapida si promitatoare chiar de la primii pasi. Porneste acum acel drum nou care iti poate insufla alt chef de viata, fiind exact scanteia de care aveai nevoie pentru ceva complet nou.

Taur Horoscop 18 septembrie

Vorbesti cu cei din familie despre unele schimbari pe care ai dori sa le faci si de care vor beneficia cu totii, daca vor contribui cu aceeasi pasiune. Tie iti place cum suna perspectivele spre care iti indrepti acum energia si reusesti sa-i motivezi si pe cei dragi in egala masura ca sa participati cu totii, cot la cot, la succesul visat.

E un proces de durata, rezultatele nu se vor arata peste noapte, ca atare conteaza fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapa in care tu si ceilalti membri ai familiei va implicati cu incredere deplina. Claditi pas cu pas, laolalta, un drum nou de-a dreptul promitator, dar deloc simplu.

Gemeni Horoscop 18 septembrie

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate.

Ori te certi cu cei care ar fi trebuit sa-ti dea niste bani, ori nu-ti convine pretul unei tranzactii si te opui, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca pornesti la cumparaturi sau daca discuti despre afaceri.

Oricum ai mereu senzatia ca banii nu-ti ajung, ca nu te satisface remuneratia primita pentru un serviciu deja prestat si nici preturile nu-ti sunt pe plac daca mergi prin magazine, deci nervii tai cresc ori de cate ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

Rac Horoscop 18 septembrie

Te simteai blocat intr-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou.

Interesul tau scazuse simtitor si nu mai depuneai nici un efort pentru a depasi acel hop. Dar iata ca surprizele bune apar de unde nici nu te astepti si-ti reaprind dorinta de a trece la pasul urmator.

Chiar daca unele lucruri bat pasul pe loc si nu dau semne ca ar mai duce intr-o directie buna, nu renunta si continua sa lupti.

Conditiile nu sunt intotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin si perioade de platou in care totul treneaza. Dar o scanteie tot apare de undeva si reaprinde focul ce pune iar in functiune masinaria.

Citeste continuarea pe huff.ro