Horoscop 19-25 martie 2018 Oana Hanganu. Mercur retrograd vine cu veşti rele după echinocţiul de primăvară

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Oana Hanganu. O perioadă complicată! După echinocțiul de primăvară, intră în acțiune Mercur retrograd!

16 mart. 2018, 15:21
Horoscop 19-25 martie 2018 Oana Hanganu. Mercur retrograd vine cu veşti rele după echinocţiul de primăvară

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 19-25 martie 2018. Urmează o perioadă complicată pentru zodii. Echinocțiul de primăvară aduce energie, șanse și schimbări.

După 3 zile, însă, intră în acțiune  Mercur retrograd, provocând tot fel de probleme. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 anunță o perioadă complicată pentru toate zodiile.  După numai 3 zile de la echinocțiul de primăvară, marcat de intrarea Soarelui în zodia Berbec, Mercur își va începe tranzitul retrograd!

În 20 martie, echinocțiul de primăvară aduce energie, vitalitate, ambiție, dorința de schimbare și oportunități, iar Uranus, aflat în Berbec, ne încurajează să fim creativi, originali și să acționăm rapid pentru a ne pune în aplicare ideile.

Dar, după numai 3 zile de „avânt” și acțiune, apar încurcăturile, întârzierile, amânările: în 23 martie, planeta Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec.

Mercur va fi retrograd până la jumătatea lui aprilie și va provoca tot felul de probleme în domeniile pe care le patronează: comunicare, transport, afaceri, călătorii, comerț.

Efectele lui Mercur retrograd vor fi accentuate de prezența planetei Marte în zodia Capricorn. La sfârșitul acestei săptămâni, Marte, aflat în Capricorn și Soarele aflat în Berbec vor forma un aspect tensionat, care se va resimți și în săptămâna următoare.  

Acest aspect tensionat va accentua starea de nemulțumire, senzația de blocaj fără ieșire, frustrările sau nervozitatea.

Astrele au pregătit, așadar, o perioadă provocatoare. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete, pe huff.ro