HOROSCOP 19 AUGUST 2016: Trigonul Venus-Pluton vine cu multe schimbări. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 19 AUGUST 2016: Trigonul Venus-Pluton insufla optimism si aduce noroc in multe domenii. Se pot manifesta si predispozitii pentru schimbare, mai ales in domeniul sentimental. Depinde de fiecare in parte daca aceste schimbari vor fi in bine sau mai putin favorabile.

18 aug. 2016, 09:21
HOROSCOP 19 AUGUST 2016: Trigonul Venus-Pluton vine cu multe schimbări. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Lipsa banilor însă vă indispune. Nu va îngrijoraţi! În curând veţi primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Taur
Dimineaţă sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Nu încercaţi nicio speculaţie! Astăzi nu aveţi şanse să câştigaţi bani nemunciţi.

Gemeni
Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. Păstraţi-vă calmul, altfel riscaţi să declanşaţi o ceartă de proporţii.

Rac
Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung bani. Nu vă pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveţi nevoie.

Leu
Dacă doriţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă.

Fecioară
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale.

Balanţă
Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături.

Scorpion
Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul în tot ce faceţi.

Săgetător
Dimineaţă, o ruda din alta localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă.

Capricorn
Primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vină în vizită. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Vărsător
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime.

Peşti
Dimineaţă e posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri în grabă.