Horoscop 19 august 2019. Se anunţă venituri suplimentare şi o nouă relaţie la birou

Horoscop 19 august 2019. Citește, pe RomaniaTV.net, horoscopul zilei de 19 august şi află ce au rezervat astrele zodiilor.

18 aug. 2019, 10:33
Horoscop 19 august 2019. Se anunţă venituri suplimentare şi o nouă relaţie la birou

Berbec 

Este posibil să ți se propună un loc de muncă. Ar fi bine să te gândești bine, înainte de a spune nu. Este o adevărată șansă, nu o rata! 

Taur

Vei obține venituri suplimentare dint-o asociere cu cineva. De asemenea, vei avea posibilitatea să finalizezi un proiect. Te sfătuim să nu asculți ce spun ceilalți despre tine.

Gemeni

Dimineață vei afla că vei pleca în deplasare. Deși este o veste bună pentru ca ai timp să te relaxezi, partenerul tău nu este cam fericit. Încearcă să te gândești la o soluție.

Rac

Ideile tale sunt foarte bune, motiv pentru care vei lua o sumă mare de bani. La locul de muncă colegii și șeful te vor lăuda și te vor aprecia.

Leu

Vei rezolva problemele delicate de la locul de muncă. Astăzi vei rezolva foarte multe lucruri și îi vei ajuta și pe ceilalți. Felicitări!

Fecioară -Horoscop 19 august 2019

Îți vei rezolva problemele sentimentale. De asemenea, îți vei ajuta un prieten să treacă peste o pierdere.

Balanță

Vei primi o propunere de afacere. Ți se oferă șansa unei noi investiții. Ai planificată o vacanță împreună cu persoana iubită, te sfătuim să nu o amâni.

Scorpion

Deși ai probleme cu banii, buna dispoziției nu îți este afectată. Ești mereu cu zâmbetul pe bune, ceea ce este un lucru bun. Problemele se rezolvă întotdeauna, trebuie doar să ai răbdare.

Săgetător

Ar trebui să îți temperezi spiritul critic și să te controlezi în discuțiile cu prietenii și cu partenerul de viață. Spre seară, cineva din familie te va vizita.

Capricorn

Dacă vrei să îți găsești un loc de muncă nou, astăzi este momentul. Datorită farmecului personal, vei reuși să oprești o ceartă între două persoane.

Vărsător

Astăzi vei avea idei originale și vei putea avea succes în afaceri. Este posiibl să pleci într-o vacanță cu familia. Ar fi bine să nu iei decizii în pripă.

Pești 

Vei pleca într=o călătorie de afaceri. Vei reuși să calmezi pe cineva care se simte stresat. Ai grijă, partenerul de viață s-ar putea să îți reproșeze că nu îi dai atenție.