HOROSCOP 19 DECEMBRIE şi de weekend: Ce v-au pregătit astrele înainte de Crăciun

HOROSCOP 19 DECEMBRIE: Astrele se arata destul de darnice cu majoritatea nativilor zodiacului inainte de Craciun, insa exista o serie de conditii pe care unii dintre ei trebuie sa le implineasca pentru a se bucura de o zi de vineri si de un weekend de pomina, dupa cum urmeaza.

19 dec. 2014, 07:20
HOROSCOP 19 DECEMBRIE şi de weekend: Ce v-au pregătit astrele înainte de Crăciun

BERBEC – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Berbecii vor avea o zi destul de incarcata. Problemele de sanatate pe care un membru al familiei le are ii vor afecta si mai mult, insa vor incepe sa gaseasca solutii pentru a le rezolva. Dupa gasirea de solutii, urmeaza un weekend foarte linistiti si fericit alaturi de cei dragi

TAUR – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Taurii reusesc sa se odihneasca in sfarsit, avand in vedere ca in weekend ii asteapta destul de multa munca. Si tocmai de aceea este foare bine venita odihna de vineri. Mai mult decat atat, reusesc, in mod surprinzator sa rezolve o serie de probleme legate de acte mai repede decat s-ar fi asteptat.

GEMENI – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Gemenii traiesc vineri probabil cea mai buna zi din luna decembrie iar acest lucru se va vedea si in weekend cand vor avea parte de multe petreceri. Se vor face remarcati printre colegi si mai ales vor straluci in fata sefilor.

RAC – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Racii sunt destul de agitati vineri insa reusesc sa isi gaseasca calmul in weekend. Au parte de multe surprize placute din partea persoanei iubite si reusesc sa scape de stresul acumulat in timpul saptamanii cu ajutorul acestei persoane. Se simt protejati si iubiti.

LEU – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Ziua de vineri si finalul saptamanii sunt perfecte pentru Lei. Le merge bine pe plan amoros, la locul de munca sunt apreciati si mai au parte si de surprize financiare placute. Cu toate acestea, spre sfarsitul weekendului par sa fie nemultumiti de faptul ca au cam pierdut timpul in ultima vreme

FECIOARA – horoscop vineri 19 decembrie si pentru weekend

Ziua de vineri si intregul weekend sunt destul de tensionate pentru Fecioare. Mai ales din cauza eforturilor financiare pe care au fost nevoite sa le faca in ultima vreme. Este important insa sa-si mentina calmul pentru a putea trece de aceasta perioada destul de grea.

Citiţi mai mult pe lyla.ro