HOROSCOP 19 IANUARIE 2020. Surprize pregătite de astre în ultima zi a săptămânii. Ce zodii au noroc duminică

HOROSCOP 19 IANUARIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru ultima zi a weekendului.

18 ian. 2020, 16:28
HOROSCOP 19 IANUARIE 2020. Surprize pregătite de astre în ultima zi a săptămânii. Ce zodii au noroc duminică

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 BERBEC 

Se poate să vă zgândăre ceva sufletește și-o să vreți să externalizati toată povestea că să rămâneți cu inima împăcâtă. E posibil să se vorbească în public despre realizările voastre, poate luați un premiu, vi se acord[ o distincție, vi se aduc mulțumiri, și-o să fie onorant.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 TAUR 

E un party la care-ați putea și voi să vă duceți, dacă o să renunțați la comoditate, c-o să va priască șuetă cu prietenii. Voi aveți chef și de plimbare și de musafiri și-o să le mixati pe cele două, ca să fie și – și. E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vi se potrivească, să va armonizati.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 GEMENI 

Se poate să primiți un cadou de la cineva drag și să fie un semn de recunoștință pentru un gest de dragoste din partea voastră. Vi se împlinește o dorința mai veche, să revedeți o persoană dragă, să ajungeți într-un loc încărcat de amintiri și să vă bucurați de clipe de neuitat

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 RAC 

Se întrevede o cină în doi și poate aveți de făcut o mărturisire , o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie. Poate vă faceți timp pentru familie, să treceți pe la părinți, bunici, să-i scoateți la plimbare, sau să le duceți câte ceva din ce au nevoie, de drag.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 LEU 

E cineva care vă contactează în scop de afaceri și puteți schimbă două vorbe până să puneți pe hârtie contractul. Voi păreți a fi la-nceput de drum într-o relație pe care-ați vrea-o, normal, pentru totdeauna, și chiar poate să fie , dacă o luați foarte în serios.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă invită cineva la masă c-o fi ceva de sărbătorit în rândul prietenilor și-o să fie un schimb de idei și de sentimente. O s-aveți de buzunar să ieșiți cu ai voștri în oraș, să vă mai și relaxați c-așa, treaba nu se mai termină niciodată și voi știți asta cel mai bine.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 BALANȚĂ

 

O să cheltuiți niște bani că să se distreze în special copii și să eveti și voi un debușeu, să spargeți monotonia, cumva. Se poate să plecați într-o excursie și să vă-ncarcați bateriile și de la anturaj, și de la peisajele care au farmecul lor aparte și pentru care vă duceți în plimbare la urma urmei.

HOROSCOPweekend 18-19 2020 SCORPION

O apariție surpriză și o să uitatiu de toată oboseală, ieșiți la plimbare, va duceți la film, în club, să stați la poveșți. O nouă dragoste la orizont pentru cei care-și doresc o viață de cuplu, să împartă bune și rele cu cineva care să-l completeze frumos, să nu se mai simtă singuri.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 SĂGETĂTOR 

O să vă încumetați să faceți niște lucruri de care v-ați temut, să plecați undeva, să practicați un sport, sau să dați ochii cu cineva de care sunteți atrase. Se poate să vină un musafir de departe, dar nu e exclus să plecați și voi într-o vilegiatură, sau chiat peste hotare, la niște prieteni, sau la vreo rudă.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 CAPRICORN 

Se poate să vă duceți la un party, niște prieteni își botează copilul și e posibil să fiți și nași. O să scoateți niște bani din buzunar că să vă distrați fie mai pe lângă casă, fie în deplasare, c-aveți nevoie de o gură de oxigen după atâta stres.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 VĂRSĂTOR 

Cineva căruia i-oți fi dus dorul vă scoate la cafea și o să vedeți cât de mult i-ați lipsit și dacă puteți fi împreună. Voi o să vă refaceți din mers starea de spirit dacă plecați într-o plimbare în afara localității sau a țării, c-ați prins poate un city break.

HOROSCOP 19 ianuarie 2020 PEȘTI

E posibil să vă invite cineva la o zi de naștere, sau să vă bucurați de reușita cuiva, să trageți un chef. Se poate să-ntalniti pe cineva la o petrecere și să simțiți că sunteți compatibili, și c-ați putea face echipa în relația de doi, și nu e puțin lucru.