HOROSCOP 19 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic 2014 pentru Sambata, 19 iulie 2014! Citeste horoscopul zilei de Sambata, 19 iulie 2014 (19.07.2014): Pestii au o zi importanta mai ales in lumea afacerilor, iar Berbecii isi ating obiectivele.

18 iul. 2014, 13:03
HOROSCOP 19 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

Horoscop zilnic berbec Sambata 19 iulie 2014
Ziua de azi o utilizati pentru intalniri de afaceri si creativitate. Sunteti un impact foarte convingator si magnetic pentru cei din jur, mai ales ca sunteti puternic si va atingeti obiectivele.

Horoscop zilnic taur Sambata 19 iulie 2014
Feriti-va de bolnavii-binevoitori si nu luati miscari sub atentia straina. Risc de frauda si provocari. Puteti avea probleme cu cei dragi, dar si persoana dvs este vizata.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 19 iulie 2014
Astazi veti fi foarte suparat, de cele mai multe ori din cauza afacerilor. In cazul oamenilor de afaceri, pot avea loc schimbari. O noua situatie sau problemele neasteptate vor fi abordate cu reflectie aprofundata.

Horoscop zilnic rac Sambata 19 iulie 2014
Astazi puteti face o reevaluare. Gradati sarcinile importante pentru a nu pierde nimic important. Prietenii si noutatile va vor incarca cu energie si optimism. Familia va sustine si vrea sa fiti mai activi.

Horoscop zilnic leu Sambata 19 iulie 2014

Noutatile si evenimentele din timpul acestei zile, pot aduce suferinta la domiciliu. Evenimentele vor afecta rudele apropiate din alte locuri sau care sunt pe drum.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 19 iulie 2014
Astazi, multi dintre reprezentanti nu sunt organizati in cel mai bun mod pentru afacerea lor. Motivele sunt foarte personale. Nu este mai putin frecvent sa aveti o separare de persoanele din mediul dumneavoastra.

Horoscop zilnic balanta Sambata 19 iulie 2014
Este posibil sa aveti noroc neasteptat si sa castigati unele concursuri sau parteneriate noi. Evitati evenimentele de seara aventuroase si mai bine este sa va petreceti timpul acasa.

Horoscop zilnic scorpion Sambata 19 iulie 2014
Va puteti astepta la obstacolele neprevazute in punerea in aplicare a unor importante angajamente de afaceri, dar cu rabdare si tact, veti fi capabil sa le depasiti. Procedati cu prudenta la toate problemele financiare.

Horoscop zilnic sagetator Sambata 19 iulie 2014

Astazi veti trece cu bine la un interviu de angajare sau alte evenimente care vor fi observate. Starea dvs de spirit buna va domina in general, dar exista un motiv, in care nu sunteti multumit.

Horoscop zilnic capricorn Sambata 19 iulie 2014
Cei mai multi dintre dvs, pot face astazi greseli, in timp ce altii renunta la asistenta in timp util. La locul de munca, trebuie sa procedati cu prudenta si evitati confruntarile.

Horoscop zilnic varsator Sambata 19 iulie 2014
Nu are nici un sens sa rezistati circumstantelor si incercati sa le schimbati. A venit momentul in care este mai bine sa transportati totul – in acest mod veti economisi timp si efort.

Horoscop zilnic pesti Sambata 19 iulie 2014
Ziua de azi este importanta pentru dvs. Daca faceti totul corect, veti lansa astazi o schimbare in viata de afaceri. Veti avea planuri si in viata personala, dar ele vor trebui luate in considerare ca un cardinal.

Sursa: bewoman.ro