Horoscop 19 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru duminică,  19 iulie 2015.

18 iul. 2015, 13:53
Horoscop 19 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 19 iulie 2015 – Berbec

Te afli intr-un mediu ceva mai agitat, in care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata sa izbucneasca de la orice, dar dai dovada de o toleranta atat de mare, incat te adaptezi cel mai usor intr-o astfel de atmosfera. Nu pui la suflet criticile, judecatile nedrepte sau nervii celor cu care intri in contact, ceea ce-i va dezarma mult mai usor pe cei care apeleaza la asemenea comportament. Cand te vor vedea zambitor si prietenos in continuare, isi vor mai ajusta si ei, pe ici, pe colo, modul mai agresiv de comunicare

Horoscop 19 iulie 2015 – Taur

Printr-o stare de meditatie sau rugaciune, poti combina de minune luciditatea gandurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tau. Esti in fata unui moment in care nu ajunge doar perceptia ta rationala, foarte dezvoltata de altfel, ci e nevoie si de altceva, ceva ce depaseste educatia sau convingerile tale religioase. E ca si cum mintea si spiritul tau conlucreaza in aceeasi directie pentru ca tu sa-ti gasesti pacea interioara. Doar mintea nu ar putea sa te duca la acea stare binefacatoare de confort interior, or, combinate, numai tu stii cum, vor avea efecte miraculoase. Nici tu nu credeai ca poti simti si gandi asa, dar iata, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!

Horoscop 19 iulie 2015 – Gemeni

Nu esti deloc in apele tale, preferi sa fii lasat singur si aproape ca respingi gesturile de afectiune de la cei din jur. Unii nu inteleg de ce te comporti asa, dar azi vrei sa pui pret doar pe propria ta persoana, fara ca nimeni sa te bata la cap. Doresti liniste, izolare, tacere, ca atare esti in stare sa opresti telefoanele si sa nu discuti cu nimeni. Cei dragi iti vor respecta nevoia de liniste, pentru ca ei stiu ca asa iti incarci tu bateriile, dar nu lasa pesimismul sa te copleseasca.

Horoscop 19 iulie 2015 – Rac

Se pare ca tu esti singurul care inca se mai gandeste la problemele de serviciu si nu reuseste deloc sa se relaxeze. Poate nici nu esti printre norocosii care are ziua libera, ci, in ciuda nevoii fantastice de a face o pauza, mergi si azi la serviciu. Evident ca nu vei da randament cand mintea ta e la picnic, dar fa un efort sa-ti termini repede treaba pe care ti-au dat-o sefii, pentru ca mai sunt sanse de relaxare pana diseara. Sigur vei gasi o modalitate de a te detasa de probleme, dar… datoria inainte de toate, iti spui.

Citeşte mai mult pe tetrandafir.com