Horoscop 19 iunie 2015: Racii îşi dedică ziua părinţilor

Horoscop 19 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

18 iun. 2015, 11:23
Horoscop 19 iunie 2015: Racii îşi dedică ziua părinţilor

Horoscop 19 iunie 2015 – Berbec

Asculta-i pe cei care iti ofera sfaturi cu privire la viata ta sentimentala, pentru ca ei sunt o oglinda foarte realista in care poti vedea lucrurile exact asa cum sunt. Ei te trag de maneca atunci cand gresesti, atunci cand esti furat de iluzie sau atunci cand in spatele aparentelor se afla minciuna, pentru ca tu esti prea implicat si nu vezi situatia clar si sincer. Cel care iti spune ca nu te comporti asa cum se cuvine sau ca partenerul tau nu e atat de corect pe cat ar trebui, chiar iti vrea binele si nu suporta sa vada ca te amagesti singur. Fa acele schimbari spre care cel din fata ta te indeamna, pentru ca vor redresa viata in doi ca prin farmec.

Horoscop 19 iunie 2015 – Taur

Nu fi atat de sever atunci cand iti critici defectele sau cand vorbesti despre greselile proprii, ci fii un pic mai bland. Ai tendinta de a prelua pe umerii tai mai mult decat meriti, si sa spui despre tine ca esti cel mai groaznic… cel mai rau… cel mai… Nu exagera, nu-i deloc asa, deci indulceste un pic tonul si descopera ca, pe langa lista de puncte slabe si defecte pe care singur ti-ai completat-o intr-un moment de furie, ai o alta lista, poate si mai bogata, cu trasaturi demne de toata lauda. Scoate-le pe acestea in evidenta, pune-le pe ele la treaba si iarta-te! Nu meriti auto-critica aceasta dura la care singur te supui.

Citeşte şi HOROSCOP IULIE 2015: Află ce îţi rezervă astrele

Horoscop 19 iunie 2015 – Gemeni

Prezenta ta face bine unor persoane dragi tie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emotii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutati. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simteai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranta.

Horoscop 19 iunie 2015 – Rac

Esti mai preocupat de soarta celor mai batrani din familia ta si iti dedici ziua parintilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de putina afectiune. Grija pe care le-o acorzi le ofera acestora bucurie si motive sa zambeasca, iar tu te simti foarte bine ca ai putut sa le fii de ajutor macar cu o vorba buna, o mangaiere sau o ureche de ascultat. La cata dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil sa te sacrifici complet pentru a sta alaturi de cineva aflat in suferinta, deoarece nu conteaza efortul pe care il depui daca urmarile acestuia sunt linistea unora mai varsta, bolnavi si singuri. Meriti felicitari pentru daruirea ta!

Horoscop 19 iunie 2015 – Leu

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

Vezi şi Horoscop: Cele mai irezistibile femei care sucesc minţile bărbaţilor

Horoscop 19 iunie 2015 – Fecioara

Incearca sa te adaptezi in orice mediu, fara a o tine doar pe a ta cu incapatanare. Daca te afli printre copii, coboara-te la nivelul lor. Daca esti printre batrani, ridica-le moralul. Ai aceasta capacitate de a te plia perfect dupa anturaj, astfel incat vei trece drept unul de-al lor cu usurinta. Ziua va fi perfecta daca reusesti sa le faci pe toate cu placere, cu veselie, cu un dram de detasare si de superficialitate, aducandu-ti aminte de lucrurile frumoase ale vietii. Mai lasa seriozitatea deoparte!

Citeste mai mult in Revista TEO.