HOROSCOP 19 MARTIE 2020. Tensiuni conjugale, toate zodiile au probleme. Ce se întâmplă în Casa Banilor, o zodie dă lovitura la Loto

HOROSCOP 19 MARTIE 2020. Nu sunt recomandate deciziile luate "la cald". Încearcă să asculți cu atenție și să-ți acorzi timp înainte de a da un răspuns definitiv.

18 mart. 2020, 10:45
HOROSCOP 19 MARTIE 2020. Tensiuni conjugale, toate zodiile au probleme. Ce se întâmplă în Casa Banilor, o zodie dă lovitura la Loto

Horoscop 19 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt complet concentrați pe problemele de la serviciu. O oportunitate unică îi transformă pe nativii din această zodie în adevărați luptători, gata să facă orice pentru a-și atinge scopurile. Este posibil, totuși, ca unele persoane apropiate sau chiar partenerul de viață să se simtă neglijați. Încearcă să le explici situația cu răbdare, vor înțelege și chiar te vor ajuta. În orice caz, sunt momente unice, care ar putea duce la succese de neimaginat în urmă cu câteva luni.

Horoscop 19 martie 2019 Taur

Taurii ar trebui să aibă mare grijă atunci când discută probleme delicate, în special în dragoste. Persoana iubită ar putea înțelege greșit mesajul și să-și schimbe subit comportamentul. Există chiar riscul unor confruntări din cauza neînțelegerilor. În astfel de situații, tăcerea este de aur. O soluție ar fi să asculți cu atenție ce spune partenerul de viață și să amâni un răspuns tranșant. În orice caz, e mai bine decât să spui lucruri regretabile.

Horoscop 19 martie 2019 Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori. O persoană atrăgătoare, care le face ochi dulci, îi transformă în elevi la prima iubire. Uită lucruri, sunt neatenți la serviciu și, în general, nu au chef decât de aventuri amoroase cu noua lor cucerire. Atenție, însă, această persoană te place tocmai pentru spiritul independent și atitudinea calmă. S-ar putea să nu mai fie atât de entuziasmată de un adolescent copilăros.

Horoscop 19 martie 2019 Rac

Sfatul zilei e să nu faci nimic pe ascuns. Îţi vei distruge reputaţia de om onest. Tot ce vrei să faci trebuie să corespundă regulilor. Mai ales că se prefigurează noi proiecte la care să iei parte alături de mai mulţi colegi, iar imaginea ta e esenţială. Spre seară ar fi potrivit să te gândeşti la planificarea unei vacanţe în această primăvară sau la începutul verii.

Horoscop 19 martie 2019 Leu

Mulţi nativi din zodia Leu se vor afla astăzi la o răscruce. Fie vor fi nevoiţi să aleagă o altă cale creativă, fie o schimbare profesională, sau o decizie de a pune din nou în armonie relaţiile tale amoroase. Unii Lei vor simți nevoia să pună punct căsniciei lor. Nu luaţi nicio decizie până nu vă puneţi ordine în gânduri. Dimineaţa e mai favorabilă pentru acest lucru, Leii fiind mai înţelepţi atunci decât seara.

Horoscop 19 martie Fecioară

O zi care cel mai probabil va trece aproape neobservată, fără griji şi excese. O vei umple cu activităţi de rutină, cum ar fi plata facturilor, timp petrecut cu copiii, sau mici cumpărături cotidiene. În plan personal, sunt posibile câteva surprize plăcute. Poate chiar sprijin de la persoane despre care credeai că-ţi sunt duşmani. Tot astăzi se va încheia conflictul de lungă durată din familia ta.

Horoscop 19 martie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o surpriză financiară. Veţi descoperi o nouă modalitate de a vă mări veniturile, iar acest lucru putea fi făcut de mult timp. Concentraţi-vă însă pe prezent şi pe viitor şi veţi reuşi să vă modificaţi semnificativ stilul de viaţă. Împărtăşiţi şi cu rudele sau prietenii micul vostru secret pentru că este loc pentru toată lumea. Bucuria noilor câştiguri vă va forţa să faceţi cheltuieli inutile. Încercaţi să vă abţineţi!

Horoscop 19 martie 2019 Scorpion

Scorpionii vor reuşi în această zi să realizeze imposibilul. Vă aşteaptă o victorie cu adevărat măreaţă. Fie că vorbim despre locul de muncă, fie că vorbim despre un proces sau un proiect la care aţi muncit din greu, astăzi este ziua în care veţi fi răsplătiţi. Victoriile se vor ţine lanţ şi veţi reuşi să câştigaţi respectul celor din jur. Tot astăzi este posibil să începeţi o nouă poveste de iubire, să vă reînnoiţi relaţia cu o persoană pe care aţi iubit-o în trecut sau să reînnoiţi pasiunea din actuala relaţie.

Horoscop 19 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii se vor simţi, astăzi, plini de energie. Veţi încerca să rezolvaţi problemele celor din jur, veţi asculta pe toată lumea şi vă veţi încărca cu tot felul de sentimente negative. Încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ. Nu este datoria voastră să salvaţi lumea. Cel puţin nu astăzi. Nu îi ignoraţi pe cei din jur, însă încercaţi să le explicaţi că ei sunt singurii care îşi pot rezolva problemele.

Horoscop 19 martie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii nu trebuie să uite regulile de comportament în societate. Obiectivul este să obţii succesul în carieră „fentându-ţi” colegii. Este posibil ca acest lucru să includă un act imoral care vizează câștigul personal. Nu uita că altcineva îţi poate face fix același lucru. Seara, vei beneficia de atenţia celor din jur şi de cadouri extrem de plăcute. Cel mai probabil, cel care te va bucura este partenerul de viaţă. 

Horoscop 19 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor decide să-și petreacă această zi fără a face vreun act de bravură inutil. Cel mai probabil, potențialul tău energetic nu va fi prea mare. În plus, circumstanțele nefavorabile şi lipsa unui sprijin din partea celor dragi este o sursă de negativism. Astrele îţi recomandă să nu-ţi consumi inutil energia. Seara, ar trebui să te odihneşti şi să-ţi refaci forţele.

Horoscop 19 martie 2019 Pești

Astăzi, Peştii trebuie să digere mai multe ştiri proaste deodată. Cel mai probabil, aceste veşti sunt despre carieră. Este recomandat să amâni orice fel de semnare de contracte, mai ales dacă vizează tranzacţii imobiliare. Încearcă să te calmezi. Astăzi, trebuie să iei o decizie responsabilă, care ar putea trasa cursul vieții tale. Ziua ta poate, de asemenea, să se dovedească a fi cu ușurință și angajarea în ciuda unui accident teribil care ar putea apărea în acest moment.