Horoscop 19 martie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 19 FEBRUARIE: Ziua de joi aduce evenimente neasteptate pentru toti nativii zodiacului. Se pare ca astrele pregatesc unele dintre cele mai de seama surprize pentru fiecare. Patru zodii vor trai momente incredibile in amor

19 mart. 2015, 04:37
Horoscop 19 martie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 19 FEBRUARIE: 

BERBEC – horoscop complet joi, 19 martie
Ziua de joi este una speciala pentru Berbeci din punct de vedere amoros. Au parte de surprize placute din partea persoanei iubite iar spre seara vor avea parte de momente de pasiune.

TAUR – horoscop complet joi, 19 martie
Taurii se confrunta joi cu o serie de scandaluri la locul de munca. Sefii par sa fie nemultumiti de prestatia lor iar nativii acestei zodii nu reusesc sa taca din gura si vor riposta. Ar trebui sa-si schimbe job-ul.

GEMENI – horoscop complet joi, 19 martie
Gemenii au o zi de joi minunata! Se simt odihniti si motivati si incep sa demareze o afacere care se va dovedi a fi foarte profitabila in viitorul apropiat. Se simt increzatori in propriile forte.

RAC – horoscop complet joi, 19 martie
Ziua de joi este oportuna pentru Raci din punct de vedere financiar. Li se vor ivi o serie de ocazii care nu trebuie neglijate si de pe urma carora vor beneficia cat se poate de repede.

LEU – horoscop complet joi, 19 martie
Leii se bucura si ei de o zi de joi foarte profitabila! Mai precis, sunt rasplatiti generos pentru munca depusa in ultima vreme si li se ofera sansa de a evolua la locul de munca.

FECIOARA – horoscop complet joi, 19 martie
Fecioarele au parte de una dintre cele mai romantice zile ale saptamanii joi, mai ales datorita unor surprize pe care le face persoana iubita. Asa ca vor petrece clipe minunate in compania acesteia.

Continuarea pe Lyla.ro