Horoscop 19 octombrie: Momente decisive pentru multe zodii

Horoscop 19 octombrie: Ce v-au rezervat astrele la începutul săptămânii. 

19 oct. 2015, 03:12
Horoscop 19 octombrie: Momente decisive pentru multe zodii

Horoscop 19 octombrie 2015 – Berbec

Apare azi in calea ta o persoana care iti inspira fericire, incredere deplina, ocrotire. Te simti in siguranta in compania sa si incerci sa profiti cat mai mult timp de energia pozitiva pe care o emana. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler in armura stralucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra si-ti arata asul din maneca, un inger trimis de sus pentru a-ti oferi tie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi in contact, pentru ca unul din ei are un rol sau poarta un mesaj cu totul special pentru tine si pe care merita sa-l asculti si sa-l pui in practica urgent, pentru ca e colacul tau de salvare.

Horoscop 19 octombrie 2015 – Taur

Banii vin, dar se si duc intr-o clipa, pentru ca mergi pe un teren destul de superficial in privinta finantelor familiei. Sumele care vin contin putine zerouri si, pentru ca sunt sume atat de mici, au si plecat pentru diverse cumparaturi obligatorii. Rezuma-te la strictul necesar, spune nu oricaror capricii costisitoare, pentru ca nu e momentul potrivit pentru distractii. Chiar daca apar multe cheltuieli marunte, una cate una in final, adunate, dau o cifra mai mare, deci nu te lasa pacalit de cheltuieli de doi-trei lei! Ia aduna-le si vezi cat iese! Trebuie sa-ti administrezi cu grija banutii, dar cu o atitudine totusi optimista, ca vin si vremuri mai bune.

Horoscop 19 octombrie 2015 – Gemeni

Esti intr-un moment decisiv, gata sa spui lumii ce ai ales, dar inainte de a-ti exprima punctul final de vedere, asigura-te ca ai analizat situatia corect, pe toate fetele. O discutie cu mai multe persoane ti-ar putea oferi si alte perspective asupra situatiei in cauza, deci nu ezita sa ceri opinii. Chiar daca unele sunt contradictorii, chiar daca suna complet altfel decat ai fi dorit sa auzi, e de preferat sa primesti si alte informatii din afara, pentru a le putea folosi in beneficiul tau. Discuta cu oamenii, oricat de diferiti par, pentru ca in situatia de fata chiar ai nevoie de pareri atat de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corecta. Pune intrebari, caci vei primi si raspunsuri!

Horoscop 19 octombrie 2015 – Rac

Cand e in joc adevarul, devii un fervent militant pentru cauza in care crezi, chiar de-ar fi sa-ti urci in cap toata omenirea. Tu ai principiile tale solide, nu te abati de la ele pentru ca le consideri litera de lege pentru tine personal, si vrei ca si altii sa mearga pe acelasi drum drept. Esti atat de corect, incat te erijezi intr-un fel de judecator al celor care gresesc, dar nu cumva exagerezi cu severitatea? Nu ai tu acest drept, de a sanctiona pe unii, chiar daca stii ca merg pe cai gresite. Poti fi un exemplu de corectitudine si legalitate altfel decat prin pedepse sau predici dure. Arata cum sa se comporte prin ceea ce faci tu insuti!

Horoscop 19 octombrie 2015 – Leu

Este o zi dedicata iubirii, sarbatoresti un succes sentimental, o cerere in casatorie, o logodna, prima intalnire cu cel de care esti indragostit, deci numai evenimente fericite. Participa si altii alaturi e tine, semn ca toti se bucura pentru reusita ta si te felicita, te coplesesc cu vorbe frumoase, te stimuleaza sa mergi si mai departe pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea unui vis. Inima ta are motive certe de incantare, te simti rasfatat de Cupidon si fiecare clipa petrecuta alaturi de cei care te iubesc neconditionat sunt sursa de energie pozitiva si emotii minunate.

Horoscop 19 octombrie 2015 – Fecioara

Esti foarte emotionat de un eveniment care va avea loc in urmatoarea perioada. Fiecare clipa care te apropie de acel moment creste starea de emotivitate, pentru ca nu stii foarte clar ce te asteapta. Esti influentat de cei din jur care iti prezinta aceste perspective in lumini foarte contradictorii, ca atare nu tine cont de povestirile lor, ci vei vedea tu cu ochii tai cum va iesi. Daca ai o atitudine tonica si increzatoare, si rezultatele vor fi excelente. Deci lasa teama si suspiciunea si inarmeaza-te cu tot optimismul de care esti capabil, deoarece gandirea pozitiva naste rezultate pozitive intotdeauna!

Mai multe detalii, pe revista Teo