HOROSCOP 2 APRILIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 2 APRILIE: Ce v-au rezervat astrele în cea de-a doua zi din luna aprilie. 

01 apr. 2015, 13:39
HOROSCOP 2 APRILIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 2 aprilie 2015 – Berbec 
Nu te lasa doborat de cheltuieli neprevazute, chiar daca numai de ele n-ai fi avut tu acum bani. Concentreaza-te asupra lor fara sa le vezi ca pe niste poveri. Ia-le la rand, sterge-le de pe lista de cheltuieli din aceasta perioada, si dupa aceea te vei simti mult mai liber. Banii vin, dar cu eforturi, iar acum e una din acele perioade mai dificile, cand ai impresia ca nimic nu se aduna, ci totul se duce foarte repede. Important e sa mai achiti din datoriile care te preseaza, acele obligatii lunare de care oricum nu poti scapa, pentru ca dupa aceea vei putea sa te mai gandesti si la alte lucruri care se pot face cu banii care iti mai raman. Asa putini cum sunt, dar ai rabdare, ca vor veni si vremuri mai bune!

Horoscop 2 aprilie 2015 – Taur
Nu esti in apele tale, dar ai norocul de a chema alaturi de tine oameni care iti inspira incredere si te ajuta sa tii sub control emotiile negative. Alege compania oamenilor maturi, a celor cu multa experienta de viata si asculta sfaturile lor, pentru ca ei iti transmit solutii concrete la problemele cu care te confrunti. Daca esti in impas, fa o vizita unui frate mai mare sau cere sfatul superiorilor tai, pentru ca nu e o rusine sa nu stii ce sa faci in unele momente. Ei au trecut deja prin situatii similare si ar sti ce sa-ti spuna ca sa treci si tu de acest hop. Nu incerca sa le faci pe toate de unul singur, pentru ca azi primesti solutia de la altii.

Horoscop 2 aprilie 2015 – Gemeni
Nu te poti intelege cu reprezentantii generatiilor aflate la distanta mai mare fata de tine. Te comporti ca un om cu experienta, serios, sobru, cu scaun la cap, si nu apreciezi atitudinea superficiala si jucausa a celor tineri. Nu fi atat de rigid, pentru ca o alura de acest gen poate genera ironii, chiar si o atitudine nepoliticoasa la adresa ta. Adu-ti aminte ca au fost si tu ca ei, ai fost si tu tanar si nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul varstei tale actuale. Coboara un pic stacheta si lasa atitudinea aceasta batoasa pentru altii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joaca! Mai destinde-te si tu un pic.

Horoscop 2 aprilie 2015 – Rac
E o zi extrem de capricioasa: acum toate par sa se miste intr-o viteza uimitoare, acum parca toate au alunecat intr-o zona pasiva si nu se mai petrece nimic. Fii pregatit pentru mari schimbari de toane de la o clipa la alta, pentru ca nu reusesti sa-ti mentii tonusul la acelasi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihica e precum un zigzag, deoarece treci de la plus la minus si inapoi cat ai clipi. Vin vesti atat de contradictorii cu efect bomba, incat e si normal sa ai asemenea manifestari fluctuante. Nimic din ce te socheaza acum nu ramane la aceeasi intensitate prea mult timp, tot asa cum ceea ce pare linistit si tern acum, nu-si va pastra calmul prea mult timp. Esti ba sus, ba jos, ca barca pe valuri!

Citeşte mai mult pe revista TEO