HOROSCOP 2 august 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

HOROSCOP 2 august 2015: O zi bună pentru Fecioare, Berbecii au parte de surprize, iar Racii au probleme pentru că sunt mult prea critici.

01 aug. 2015, 17:37
HOROSCOP 2 august 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 2 august 2015 – Berbec

Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de loialitate si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!

Horoscop 2 august 2015 – Taur

Daca o anumita relatie lasa de dorit si nu mai gasesti cai de a te apropia de acel om care iti creeaza neplaceri, ar fi bine sa te gandesti inca o data daca merita efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranta, din alta directie, ai primi mult mai mult si ai fi mult mai fericit, dar daca tu te cramponezi neaparat de cineva, nimeni nu te poate opri sa-ti oferi singur motive de dezamagire. Ai vazut de atatea ori ca acea persoana de care te tii cu dintii nu merita nici pe departe dragostea sau increderea ta! Rupe-te de ea si cauta in jurul tau alti oameni care ar avea mai multe de oferit si mult mai placute inimii tale! Fii pregatit sa spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!

Horoscop 2 august 2015 – Gemeni

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori o luna plina de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

Horoscop 2 august 2015 – Rac

Nu sta sa analizezi o situatie negativa pe toate partile, pentru ca vei gasi din ce in ce mai multe motive de suparare si iritare. Mai bine iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesiri din acest impas, pentru ca mintea ta e creativa si descopera unele din cele mai stralucite idei. Poate in momentele mai pesimiste nu esti tu chiar atat de indraznet spre teluri marete, dar suferinta naste de multe ori solutii geniale. Nu te mai chinui atat cu suspine si lacrimi, ci iesi din starea ta nefasta cu un plan nou de zile mari, care e acolo in mintea ta si asteapta sa fie eliberata pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu in brate, pentru nimic in lume!

Horoscop 2 august 2015 – Leu

Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste. Exista o lege a universului care atrage in calea ta tot ce gandesti, deci de aici trebuie sa inceapa efortul tau personal: de a avea grija ce gandesti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiti sa intre in viata ta cu adevarat. Stai si mediteaza, iti prieste de minune aceasta stare aparent pasiva, dar tu in acest timp nu stai deloc degeaba, pentru ca mintea ta construieste lumi fantastice care au toate sansele sa se materializeze intr-o zi doar pentru esti convins ca gandurile tale prind viata.

Horoscop 2 august 2015 – Fecioara

Reusesti sa creezi o punte de legatura fantastica intre lucrurile inaltatoare, spirituale, si cele strict materiale, fara sa lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de usor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, si folosesti aceasta minunata inspiratie in viata ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru ca tu demonstrezi, acum, acea vorba precum in cer asa si pe pamant. Norocul tau vine de sus iar bunatatea ta se reflecta inapoi spre ceruri, creand cea mai puternica legatura cu ceea ce numai inima ta stie ca se afla deasupra. In ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!

Mai multe detalii, pe revista Teo