Horoscop 2 august 2017. Vezi ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri

Horoscop 2 august 2017. Iată previziunile zilei de miercuri.

01 aug. 2017, 16:02
Horoscop 2 august 2017. Vezi ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri

Horoscop 2 august 2017 Berbec

Tu, singur, poti duce la indeplinire un proiect care a ajuns intr-un punct sensibil. Nu astepta de la altii solutii, cand totul sta doar in puterea ta de a-ti aduna fortele, de a te concentra asupra telului propus, de a-ti impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu altii iti pot spune tie ce e de facut, ci totul sta numai in puterea ta. Ai calitati de lider, stii ce vrei, poti sa atingi ce doresti, deci trebuie doar sa depasesti slabiciunea care te-a cuprins pe moment si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de ingrijorare si stres, dar din insomniile tale se nasc si solutiile curajoase!

Horoscop 2 august 2017 Taur

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

Horoscop 2 august 2017 Gemeni

Ia taurul de coarne si spune odata pentru totdeauna ce vrei, pentru ca decizia ta de azi va restabili ordinea intr-o stare de lucruri care nu te avantaja. Asa arati cat de ferm poti fi atunci cand in joc sunt interesele tale. Cineva a avut numai de castigat de pe urma indulgentei de care ai dat dovada sau a pasivitatii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ti-a ajuns cutitul la os si spui tare: gata! Si bine faci, pentru ca asa opresti intentiile unui rival sa te tot depaseasca prin mijloace incorecte, aratandu-i ca esti dispusde lupta dreapta pana la victoria finala.

Horoscop 2 august Rac

O solutie practica vine exact cand aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat in practica acest sfat, pentru ca va rezolva cu bine o situatie dezechilibrata. Ca e o aprobare la o cerere oficiala prin care ti se face dreptate, ca e o informatie de care aveai nevoie si care nu-ti era accesibila inainte, ca e intalnirea unei persoane care va juca un rol decisiv in proiectele tale ajunse in impas, vei primi acest dar de sus cu bratele deschise si inima larga, cionvins ca e un semn ceresc, ca e colacul de salvare trimis catre tine. Daca tot ti se ofera, nu cauta nod in papura, ca sa vezi ce se ascunde in spatele bunelor intentii care se vad la suprafata.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com