HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.

01 dec. 2015, 16:10
HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai pe umerii tai toate capriciile posibile. Treci de la o stare la alta intr-o fractiune de secunda, iar cei din jur nu prea stiu cum sa se comporte cu tine. Orice ti s-ar spune nu esti multumit, iar incurajarile te indispun in mod vizibil. Incearca sa nu superi foarte multa lume cu atitudinea morocanoasa.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Situatia fericita a cuiva se pare ca te deranjeaza pentru ca ii tot cauti minusuri. Poate fi vorba despre o investitie sau o reusita a cuiva pe care tu o minimalizezi. Atitudinea de acest fel nu te caracterizeaza, insa parca prea sunt toti entuziasmati in jurul tau. Cei din jur vor considera atitudinea ta pur si simplu o dovada de invidie.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Fortat de imprejurari inveti multe lucruri si parca te simti mult mai implinit dupa ce reusesti sa iti depasesti propriile limite si de aceea tii adevarate discursuri pentru motivarea celor din jur. Multi nu te privesc cu ochi buni dupa ce iti schimbi discursul de la o ora la alta.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Discutiile inutile te atrag ca un magnet si te trezesti intr-o serie de conflicte care nici macar nu te privesc in mod direct. Oricum, ai privi un lucru are cu siguranta doua fete, deci daca cei din jur nu iti dau dreptate, asta nu inseamna ca sunt impotriva ta, ci doar ca privesc problema din alt unghi.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Vrei cu orice pret sa iti faci ceva planuri de viitor cu persoana iubita. Seriozitatea ta o cam sperie si ii da de gandit. Privesti iubirea destul de rigid ca si cum ar fi o indatorire de serviciu. Trebuie sa iti reamintesti ca iubirea presupune blandete si tandrete nicidecum gesturi mecanice si vorbe spuse pentru ca asa trebuie.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Iti spui parerea cu privire la o situatie si partenerul se simte lezat de vorbele tale, astfel ca va trebui cu siguranta sa oferi niste explicatii suplimentare daca nu vrei sa iti petreci restul weekend-ului intr-o tacere covarsitoare. Poate ar trebui sa fii ceva mai atent cu vorbele, cel putin astazi cand partenerul se simte atacat de orice ai spune.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
O privire mai atenta asupra relatiilor cu cei din jur va scoate la iveala faptul ca anumite aspecte necesita imbunatatiri serioase, asta daca nu cumva ar fi mai inteligent sa renunti la unele colaborari ce nu iti aduc niciun beneficiu. Deciziile nu trebuie luate acum, ci mai intai cantarite cu atentie pentru a nu le regreta mai tarziu.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Teama legata de o posibila relatie te inghite. Te sperie gandul ca ai putea fi ranit din nou si nici nu prea te simti pregatit sa intri intr-o relatie acum cand cariera in sfarsit are un trend ascendent. Totusi fii diplomat si nu le rani sentimentele celor care vor sa se apropie de tine.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Propui tot felul de activitati de familie si ceri opinii celor direct implicati. Simti ca legaturile din familie s-au cam deteriorate, asa ca faci orice iti sta in putinta pentru a readuce spiritul de cooperare ce altadata te ajuta sa treci peste probleme. Nu iti va fi usor mai ales ca fiecare membru al familiei este cufundat in propriile probleme.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Nimeni nu iti cere parerea si totusi tu o faci cunoscuta asa ca nu te astepta ca cineva sa te felicite. Vei avea de suportat toate cuvintele nepoliticoase ale celor care te asculta cum iti expui nestingherit opiniile. Nu te vei simti in largul tau dupa ce esti intr-un mod cu totul nepoliticos pus la punct.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Astrele nu favorizeaza activitatile importante in acest weekend ba din contra. Ar fi bine sa te odihnesti pe cat posibil si sa ceri sprijin atunci cand ai nevoie de el, in loc sa bravezi in mod cu totul copilaresc. In plus niste timp petrecut doar cu tine te va ajuta sa iti vindeci niste rani sentimentale ce te chinuie de ceva timp.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Ai destul timp liber astazi, dar parca acest lucru te descumpaneste. Ai vrea pe de o parte sa te bucuri de liniste, iar pe de alta parte parca ai avea nevoie de ceva adrenalina. In ultima vreme tot ce ai facut a fost sa te ocupi de munca, iar rutina a pus deja stapanire pe tine si te transforma intr-o persoana apatica.