Horoscop 2 decembrie 2021. O zi în care se împlinesc dorinţe

Luna in Scorpion se aliniaza cu Venus si Marte, asa ca s-ar putea sa ti se para o zi in care dorintele tale pot fi usor indeplinite. Daca stii ce vrei, ce te opreste din drumul tau?

02 dec. 2021, 00:25
Horoscop 2 decembrie 2021. O zi în care se împlinesc dorinţe

Horoscop 2 decembrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sunt sanse ca astazi sa ai o zi profitabila pe plan financiar. Banii pot iesi din orice tip de tranzactie, inclusiv investitii mari in care esti implicat. Talentul tau pentru relatii publice si conexiuni sociale iti vor aduce beneficii mari si dealuri bune vor veni pe calea ta din surse neasteptate. Culege beneficiile si fa tot ce poti din contactele tale.

Horoscop 2 decembrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti foarte priceput in a examina toate detaliile posibile si imposibile de la orice proiect sau plan ce iti revine de implementat, iar asta iti si consuma foarte mult din resurse. Insa planificarea ta meticuloasa este valoroasa pentru ca scuteste multe potentiale esecuri viitoare sau pierderi. Nu multi sunt buni la asa ceva si asta te diferentiaza si azi de oamenii competitori pentru tine. Bravo tie!

Citeste si Horoscop decembrie 2021. Zodiile care dau lovitura pe sfârşit de an. Toate le merg ca unse

Horoscop 2 decembrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi vei fi tare popular la locul de munca, printre colegi si sefi. Asta nu e ceva neobisnuit pentru tine, insa sinceritatea si eforturile tale vor fi recunoscute iar asta te va implini si bucura. Aduna-ti cat mai multe resurse de energie din aceste emotii pozitive pentru zilele urmatoare si gestioneaza-ti cu prudenta resursele castigate. Cand vor veni zile mai solicitante viitoare, iti vor prinde bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 2 decembrie 2021

Este un moment perfect pentru o intalnire decisiva. Indiferent daca este pentru prima data cand te vezi cu persoana respectiva sau este vorba despre partenerul tau de viata, acest eveniment aduce emotii puternice. Ce simti?

Horoscop dragoste 2 decembrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Se anunta niste discutii importante cu o nota de sinceritate maxima. Clarifici anumite situatii cu partenerul de cuplu. Onestitatea va cimenta relatia si va aduce mai multa intimitate, deschizand calea unor planuri pentru un viitor luminos impreuna. Daca esti singur, nu este exclusa reconectarea cu o persoana din trecutul tau.

Horoscop dragoste 2 decembrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Poti petrece o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu daca te mai relaxezi putin si scapi de anxietatea cauzata de sarcinile de la birou. Vorbeste cu partenerul, spune-i cum te simti. Te va intelege si poate chiar te ajuta la unele activitati. Daca esti singur, pastreaza-ti voia buna. Fa primul pas daca iti place de cineva. Ai sanse sa obtii ceea ce-ti doresti.

Citeste si Horoscop special: Dupa 5 luni, NEPTUN iese din RETROGRAD! Schimbari de macaz pentru zodii de mâine

Horoscop dragoste 2 decembrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Prioritatea ta numarul 1 ar trebui sa fie comunicarea sincera si deschisa cu partenerul de cuplu. Nu mai amana discutii serioase care te preocupa deja de multa vreme. Sigur se vor gasi solutii salvatoare. Daca esti singur, mai rezista putin in izolare. Rabdarea ta va fi rasplatita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.