Horoscop 2 decembrie: Vi se împlinesc multe dorinţe

Horoscop 2 decembrie. Ziua de marti este destul de animata pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca exista mai multe evenimente care ar putea sa dea peste cap starea unora dintre ei.

02 dec. 2014, 08:09
Horoscop 2 decembrie: Vi se împlinesc multe dorinţe

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Berbecii au o zi de marti de pomina, dupa ce s-au odihnit foarte mult in timpul weekend-ului extins. Mai precis, marti isi dau seama ca au foarte multe sanse sa faca rost de destul de multi bani pe care s-ai foloseasca pentru Craciun si Revelion, desi nu se asteptau la acest lucru.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Taurii au o zi de marti destul de incarcata din cauza ca li se pun in carca o serie de lucruri care nu depind deloc de ei, la locul de munca. Asa ca isi vor da toata silinta sa nu ii dezamageasca pe superiori, ceea ce le va aduce recunostinta acestora. In cele din urma, totul va fi bine.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Gemenii au o zi de marti minunata, avand in vedere ca li se implinesc o serie de dorinte financiare care le vor schimba radical viata in bine. Asa ca vor reusi in viitorul cat mai apropiat sa abia grija de abolsut toti acei membri ai familiei care au nevoie de ajutorul lor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Racii intra mai repede decat de obicei in atmosera Sarbatorilor de Iarna. Mai precis, in ciuda faptului caeste abia inceputul lunii decembrie, nativii acestei zodii incept primele pregatiri si totul debuteaza cu o curatenie rapida a casei.

LEU – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Leii au parte de o zi de mariti care este decisiva pentru finalul acestui an. Mai precis, li se vor ivi o serie de oportunitati de care ar fi cat se poate de indicat saprofite pentru a-si cladi un viitor cat se poate de bun. Astrele arata ca nativii acestei zodii au portile deschise de acum inainte.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Fecioarele traiesc o zi de marti destul de apasatoare din punt de vedere senitmental, cel putin. Mai precis, persoana iubita pare sa aiba o serie de probleme de care nu poate sa scape si nu vrea sa accepte niciun fel de ajutor din exterior. Aceasta situatie ii va face pe nativii din Fecioara sa se simta un pic depasiti de situatie si nefolositori.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Balantele traiesc o zi de marti tensionata din cauza diverselor probleme pe care le au la locul de munca. Mai precis, le este batut obrazul din cauza unor comisioane pe care trebuiau sa le faca insa au uitat cu desavarsire. Asa ca este posiil sa cada in dizgratia sefilor, in ciuda faptului ca abia reusisera sa le fie pe plac dupa o perioada estul de lunga.

SCORPION – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Scorpionii au o zi de marti minunata din punt de vedere amoros, avand in vedere ca persoana iubita leface una dintre cele mai placute surprize. Astfel, este posibil ca nativii din Scorpion sa primeasca o erere in casatorie pe care o asteptau deja de ceva vreme.

SAGETATOR – horoscopul zilei de marti, 2 decembrie

Sagetatorii au parte de o zi de mart destul de grea, din cauza faptului ca au pe cap tot felul de probleme de natura financiara pe care nu reusesc sa le desluseasca. Asa ca isi vor petrece mareparte din zi incercand sa faca rost de bani pentru a solutiona criza.

Citeşte mai mult pe lyla.ro