Horoscop 2 februarie 2015

Iată ce vă rezervă astrele pentru 2 februarie 2015:

01 feb. 2015, 14:55
Horoscop 2 februarie 2015

Horoscop 2 februarie 2015 – Berbec
Nu fi copil, prea o faci pe suparatul de la un fleac. Poate esti jignit sau nemultumit, dar nu are rost sa te comporti ca si cum toata lumea ar avea ceva cu tine. Te porti de parca ai fi in stare sa-ti iei jucariile si sa pleci, cand problema aceasta poate fi depasita mult mai bine cu un dram de umor! Nu pune la suflet si nu te intrista pentru cine stie ce reactie agresiva din partea vreunui amic. Si tu esti irascibil, nu uita, iar acum esti mai sensibil ca oricand, asa e, dar chiar nu merita sa faci atata caz pentru o banala vorba aruncata in vant. Intoarce-i-o si tu celui care te-a atacat si ai sa te simti si mai bine!

Horoscop 2 februarie 2015 – Taur
Daca toata lumea cu care discuti azi iti da cam acelasi sfat, ar fi bine sa tii cont de el. Da, poate tu vrei sa te opui curentului si sa faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine sa asculti opinia colectiva. Semn ca ceilalti au trecut si ei prin situatii similare celei cu care te confrunti acum si au procedat intr-un mod care s-a dovedit a fi eficient. Daca tu ai incerca sa faci totul invers decat iti spune majoritatea, nu ar fi decat un consum inutil de timp si de energie, pentru ca, odata si-odata, tot la vorba lor vei ajunge. Nu te incapatana sa faci ceva impotriva tuturor!

Horoscop 2 februarie 2015 – Gemeni
Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare daruieste din prea plinul tau de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros. Fie ca e vorba de o boala a trupului, fie ca e vorba de o tulburare a psihicului, gesturile tale de maxima afectiune il pot ajuta pe cel fragil sa-si recapete tonusul. Il mangai cu iubirea ta, il acoperi cu afectiunea ta, ii oferi doze mari de iubire pura si aceasta ii readuce lui zambetul pe chip si sanatatea in suflet. Nu apela la alt gen de vindecare pentru ca ai cel mai bun medicament chiar la tine: inima ta mare!

Horoscop 2 februarie 2015 – Rac
Azi poti incepe niste proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan pana nu simti ca ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca sa nu te intorci din drum sau sa-ti pierzi elanul cand vei descoperi ca ai scapat ceva din vedere. Imagineaza-ti ca ai urcat in nacela si acum aprinzi focul care incalzeste aerul din balonul, dar balonul nu se ridica pana nu ajunge exact la capacitatea ideala pentru a zbura. Cam asa esti si tu acum: vei porni in tromba exact atunci cand toate detaliile de plecare vor fi asezate la locul potrivit si in forma ideala. Vezi cum aranjezi lucrurile inca de la sursa!

Horoscop 2 februarie 2015 – Leu
Esti intr-o faza creativa in care poti lasa imaginatia sa zboare incotro vrea iar aceasta totala libertate de gandire este benefica pentru a descoperi o multime de idei noi si bune. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci, nici nu urma orbeste ordinele altora, pentru ca tu personal ai mai multe resurse pentru a-ti croi singur drumul catre ceea ce vrei sa obtii. Cu cat ai mai multa libertate de miscare si de creatie, cu atat rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ti sa visezi in voie cu ochii deschisi ca sa construiesti totul exact asa cum iti place. Va iesi perfect doar prin propria ta fantezie!

Horoscop 2 februarie 2015 – Fecioara
Stai putin pe loc si fa un ocol prin mintea ta de odinioara. Ai trecut candva printr-o experienta din care nu ai extras toate invatamintele, dar acum revine in actualitate cu o greutate mai mare decat atunci. Nu aluneca nici spre tristete, nici spre depresie, pentru ca nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca sa privesti cu luciditate acel moment si sa intelegi ce era de inteles de aici. Cu cat esti mai calm, cu atat sansele sa vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Asculta cu maturitate ce-ti transmit propriile tale amintiri, pentru ca ele ies la iveala dintr-o zona indepartata pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

Horoscop 2 februarie 2015 – Balanta
Nu te intrista daca vezi ca lucrurile nu ies chiar asa cum ai dorit, ci lasa-te dus un pic si de val, pentru ca doar asa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situatii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tau se va dovedi a fi, mai tarziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gandirea negativa care-ti da tarcoale. La ceva trist, tu raspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reactioneaza cu o gluma, pentru ca in spatele acestor aparente nedorite se afla sigur rezultatul cel bun catre care vaslesti. Dupa furtuna vine intotdeauna vreme buna, dar soarele e inca dupa noi. Important e ca tu sa vezi deja soarele, chiar daca nu e pe cer!

Citeste mai mult pe Revista TEO