HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020. Zi mohorâtă în familie, dar cineva poate da lovitura la Loto

Horoscopul zilei de joi, 2 februarie, este influenţat de opoziţia dintre Marte în Fecioară şi Venus în Pesti, care face să se manifeste destule contradicţii. Cei mai inteligenţi dintre noi le vor folosi în mod constructiv. Ceilalţi, se vor certa, fără să ajungă la vreun rezultat.

01 feb. 2020, 15:12
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020. Zi mohorâtă în familie, dar cineva poate da lovitura la Loto

Berbec
Un coleg de serviciu de obicei calm are in weekend suficient de multă energie pentru a vă pune pe gânduri. Reuşeşte să vorbească mai tare decât dumneavoastră şi să dea dovadă de mai multă agresivitate – record de care nu prea mulţi sunt capabili.

Taur
Tocmai când sunteţi mulţumit că aţi încheiat o sarcină dificilă, vi se atrage atenţia că aţi făcut mai multe greşeli. Ştiaţi acest lucru, dar speraţi să nu le observe nimeni. Se pare însă că principiul conform căruia merge şi aşa nu mai are succes.

Gemeni

Din nou, nu vedeţi pădurea din cauza copacilor. Din cauză că acordaţi prea multă atenţie unor aspecte marginale, nu aveţi o imagine de ansamblu corectă şi nu puteţi să vă daţi seama care sunt consecinţele pe termen lung ale acţiunilor dumneavoastră.

Rac
Nu obişnuiţi să vă bazaţi pe alte persoane pentru a obţine ceea ce doriţi, dar de această dată decideţi că îi puteţi acorda toată încrederea unui vechi prieten, împreună cu care puneţi la cale o afacere.

Leu
Ştiţi foarte bine ce muncă aţi depus în ultimul timp şi doriţi să fiţi recompensat pe măsură. Dacă nu se va întâmpla aşa, atunci ameninţaţi că nici dumneavoastră nu veţi mai considera normal să vă mobilizaţi toate resursele.

Fecioara
Uneori, sunteţi de părere că persoana iubită depăşeşte măsura cu sentimentalismele. Nu înţelegeţi cum poate cineva să plângă la un film nu tocmai bun sau să ofere sume importante de bani, din milă, unor oameni pe care nici nu îi cunoaşte.

Balanta
O mică durere de cap sau de măsea vă poate strica întreaga zi, aşa că este recomandat să luaţi cu dumneavoastră, atunci când plecaţi de acasă, şi câteva pastile împotriva durerii.

Scorpion
Partenerul de viaţă este intrigat de optimismul pe care îl afişaţi, pentru că nu vede absolut nici un motiv care ar putea să vă dea această încredere în sine totală, pe care o afişaţi în ultimul timp.

Sagetator
Partenerul de viaţă nu are chef de ieşiri în public şi, prin urmare, nici dumneavoastră nu veţi ieşi, dacă nu cumva vreţi să îl lăsaţi singur şi bosumflat.

Capricorn
Trebuie să faceţi un anunţ, dar simţiţi că majoritatea celor din jur nu sunt pregătiţi să afle ceea ce dumneavoastră aveţi de spus, astfel că amânaţi încă o dată momentul în care veţi lua cuvântul.

Varsator
Vi se cere să contribuiţi cu bani la un proiect mai vast, dar spuneţi răspicat că acesta nu vă interesează în nici un fel şi că nu aveţi de gând să daţi nici măcar un leu în acest scop.

Pesti
Partenerul de viaţă dă dovadă de o nervozitate greu de înţeles şi mai greu de acceptat. Înainte de a-i face reproşuri, ar fi mai bine să aşteptaţi să iasă din această stare de spirit deloc plăcută. Deocamdată, nimeni nu se poate înţelege cu el.