Horoscop 2 iulie 2015: Soarele răsare şi pe strada Berbecilor

Horoscop 2 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

02 iul. 2015, 04:22
Horoscop 2 iulie 2015: Soarele răsare şi pe strada Berbecilor

Horoscop 2 iulie 2015 – Berbec

Soarele rasare si pe strada ta si prima vizata e… inima! Te-ai putea indragosti din nou, asa cum nu ai mai facut-o demult, cuprins de o vapaie mistuitoare. Daca erai in cautarea amorului, te vei lasa coplesit de pasiune, cu sansa uneia din cele mai aprinse povesti de iubire din viata ta. Dar daca dragostea apare intr-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu sa-i rezisti, mai ales daca, acasa, te asteapta deja cineva care te iubeste. Incearca sa tii sub control, pe cat posibil, acesti fiori ai iubirii, pentru ca, desi iti place ceea ce simti si iubirea iti da aripi, e posibil sa fie prea mult pentru sufletul tau si sa nu stii sa gestionezi corect situatia!

Horoscop 2 iulie 2015 – Taur

Esti indus in eroare de tot felul de ganduri si emotii negative. Una pare la prima vedere, dar cu totul alta e realitatea, deci nu crede ceea ce se vede la suprafata. Incearca sa treci dincolo de aparente pentru ca sigur ai tu un simt numai al tau, un pic paranormal poate, care iti transmite ce e bine sa faci, care e adevarul acestei situatii, cum sa actionezi. Asculta-ti vocea interioara sau tine cont de semnele care vin din mai multe directii, pentru ca acestea nu te mint. Propriile tale frici sunt cele care te trimit pe cai nepotrivite, ele sunt cei mai mari inamici, dar daca ai reusi sa vezi ceea ce e dincolo de ele, ai descoperi ca esti mai capabil decat ai putea crede.

Horoscop 2 iulie 2015 – Gemeni

Inima se mai opune uneori in fata provocarilor, pentru ca ceea ce te opreste pe tine din elan e frica, e slabiciunea sufletului, de parca nu te-ai crede suficient de pregatit pentru asta. Ba esti foarte bine pregatit, doar ai invatat sa faci fata si unor astfel de situatii neprevazute, dar teama e, momentan, mai mare… Ai de ce te agata in aceasta lupta impotriva temerilor tale, deci adu-ti aminte cat de bine te-ai descurcat candva intr-o situatie similara. Ai toate resursele necesare unei victorii de toata frumusetea, ca atare ia taurul de coarne, inarmeaza-te cu energie

Horoscop 2 iulie 2015 – Rac

Nu esti multumit de ceea ce fac ceilalti pentru tine. Aveai alte asteptari si alte pretentii, dar inainte de a o face pe suparatul, pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te ce ai facut si tu, la randu-ti, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ti se raspunde cu aceeasi moneda, in acelasi fel in care ai participat si tu candva la problemele altora si acum poti descoperi cu adevarat cat de mult te-a preocupat soarta altora. Multumeste-te cu cat primesti, chiar daca ajutorul sau contributia celor din jur nu se ridica la nivelul asteptat, pentru ca doar atat pot si ei sa faca. Nu pretinde imposibilul!

Horoscop 2 iulie 2015 – Leu

Fii cat se poate de detasat si de realist, si priveste lucrurile cu maturitate si seriozitate, pentru ca e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai buna in acest moment. Ai acumulat in timp experienta necesara acestui eveniment, care cere chibzuinta, cumpatare, intelepciune, aratand ca ai invatat ceva de la lectiile trecutului. Vezi unde ai gresit candva si repara acum, aratand ca stii sa-ti asumi propriile vini atunci cand e cazul, si tot tu esti dispus sa repari greseala. Nu spune lumii ca nu te mai intereseaza trecutul, pentru ca de acolo apar azi cele mai intelepte si potrivite sfaturi de a iesi din impas.

Horoscop 2 iulie 2015 – Fecioara

Ai rolul de a impaciui pe oricine, de a gasi o vorba buna chiar si pentru cei nervosi, pesimisti sau revoltati de tot ce misca. Faci tu ce faci si reusesti sa restabilesti buna intelegere chiar si in cele mai tensionate medii, de parca ai aseza la masa tratativelor pe toti cei care nu mai reusesc sa ajunga la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseste-te de aceste calitati ale tale pentru ca ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai intelege, al unor prieteni care nu isi mai vorbesc, al unor colegi care s-au ranit unul pe altul. Pune-i fata in fata, sa discute calm!

Citeste mai mult in Revista TEO.