HOROSCOP 2 MAI 2019: apar schimbări de program şi controverse la serviciu

Horoscop 2 mai 2019. RomaniaTV.net îți prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Mai jos afli cum va fi ziua de 2 mai 2019, pentru fiecare zodie în parte.

01 mai 2019, 09:49
HOROSCOP 2 MAI 2019: apar schimbări de program şi controverse la serviciu

Berbec -Horoscop  zilnic 2 mai 2019

În prima parte a zilei ești foarte solicitat la serviciu. Pentru că ești cam distrat, gândurile îți zboară mai mult la persoanele dragi, există riscul să faci un lucru de două ori. Adună-ți forțele și ocupă-te de îndatoririle profesionale cum se cuvine.

Taur – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Încearcă să nu îți asumi prea multe responabilități! Riști să nu îți iasă mare lucru. Primești o mână de ajutor de unde nici nu tr aștepți. Spre seară, mergi la prieteni și uiți de toate problemele de peste zi.

Gemeni -Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale îți oferă mari satisfacții.

Rac – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Nu este momentul să începi activități dificile, pentru că îți lipsește simțul practic. Ar fii bine să nu iei nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri.

Leu -Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Dimineața  ești puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu te faci înțeles prea ușor. Te sfătuim să îți ordoni ideile. Dacă dorești să cumperi ceva de valoare, nu încerca să îi faci partenerului tău o surpriză.

Fecioară – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Prmiești o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă și începi să îți faci planuri. Ar fii bine să nu te pripești, pentru că îți lipsește simțul practic și s-ar putea să suferi un eșec.

Balanță -Horoscop  zilnic 2 mai 2019

În prima parte a zilei ești confuz și indispus. Îți recomandăm să nu îți asumi niciun risc, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă ai ocazia să te relaxezi într-un fel sau altul. nu sta pe gânduri.

Scorpion – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Ești preocupat de problemele sentimentale și ai tendința să neglijezi relațiile sentimentale.

Nu este exclus ca partenerul de viață să îți reproșeze acest lucru.

După-amiază vei fi invitat la o petrecere.

Săgetător – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Azi nu vei fi prea comunicativ și ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional, pentru că riști să fie greșite.

Capricorn – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

În prima parte a zilei ești cu capul în nori. Până reușești să revii cu picioarele pe pământ, te sfătuim să fii prudent. Nu te implica în activități importante.

Vărsător – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Se pare că ai probleme pe plans entimental și devii irascibil. Păstrează-ți calmul și nu te grăbi să comentezi! Sfaturile prietenilor îți pot fi utile, dacă îți temperezi orgoliul și încăpățânarea.

Pești – Horoscop  zilnic 2 mai 2019

Survin evenimente neașteptate care îți dau programul peste cap. Se pare că ești nevoit să pleci într-o delegație în ultimul moment. Partenerul de viață este nemulțumit de schimbarea de program. Cu calm și înțelegere, poți evita un conflict în familie.