HOROSCOP 2 MARTIE 2019: Astrele şi babele ar putea încurca iţele multor zodii în weekend

HOROSCOP 2 martie 2019. Pentru Fecioara se anunta o zi plina de iubire si fluturi in stomac. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

01 mart. 2019, 12:13
HOROSCOP 2 MARTIE 2019: Astrele şi babele ar putea încurca iţele multor zodii în weekend

HOROSCOP BERBEC

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

HOROSCOP TAUR

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

HOROSCOP GEMENI

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti. Crede cu tarie ca dorinta ta se va materializa si asteapta sa devina realitate.

HOROSCOP RAC

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

HOROSCOP LEU

Marea ta preocupare e aceea de a lasa trecutul in ordine perfecta, ca nimic sa nu te intoarca vreodata inapoi. Azi te preocupa situatia financiara si faci tot felul de calcule despre cum sa termini anul cu un bilant pozitiv si in echilibru perfect. Ai putea gasi o multime de idei profitabile prin care sa reusesti sa-ti achiti si ultimele datorii, ca sa ramai dupa aceea, cu lista de restante goala. Nimeni nu te intrece la acest capitol, pentru ca dai dovada de spirit practic, de o buna organizare, de spirit econom si un dram de zgarcenie, atat cat sa nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo tie pentru capacitatea ta de a-ti administra atat de bine rezervele!

HOROSCOP FECIOARA

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! Inima ta bate mai tare, poate pentru ca si tu primesti pe tava gesturi superbe de afectiune, ce te fac sa spui ca esti fericit si ca iti place aceasta senzatie fantastica de a iubi si a fi iubit cu adevarat!

HOROSCOP BALANTA

Visul tau cel mai important se construieste sub ochii tai, din mainile tale, deci depinde doar de investitia ta de energie si timp. Nimic nu ti se ofera pe tava, deci nu pretinde ca altii sa-ti ofere pe gratis ceea ce vrei sa obtii, pentru ca doar tu esti cel care conduce aceasta masinarie spre succes. Detii toate resursele pentru a cladi ce ti-ai propus, dar trebuie sa fii realist si constient ca nimeni nu va face ceva in beneficiul tau, ci numai tu insuti. Fiecare cu interesele proprii, deci sa nu te mire ca ceilalti raman surzi la cerintele tale. Tu personal, pe cont propriu, poti face orice, deci nu te baza pe altii!

HOROSCOP SCORPION

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa care te mai desparte de acel moment, nu lasa timpul sa se scurga doar stand si asteptand, deoarece vei vedea cat de important e fiecare minut care duce intr-acolo! Toata investitia ta de zile si luni intregi se va materializa intr-o reusita de proportii ce te va determina sa spui multumit ca a meritat asteptarea!

HOROSCOP SAGETATOR

Situatia in care te simti, momentan, prins ca intr-o capcana nu merita atata stres cat consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai usor la normal daca privesti totul detasat, calm, pozitiv, ca si cum e doar un impas banal peste care vei trece usor. Fii convins ca totul are rezolvare si, cu cat te stresezi mai mult, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare priveste detasat situatia, ca si cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru ca aceasta atitudine zen te va ajuta sa clarifici mai repede situatia. Dupa ce va trece, vei uita atat de repede de ea, tocmai pentru ca era ceva total neinsemnat, dar careia i-ai acordat prea multa atentie.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu cauta aproape de tine – in timp sau spatiu – lucrurile cele mai bune, pentru ca vestile excelente vin de departe. Priveste dincolo de limitele lumii tale stramte, la kilometri distanta sau la luni de zile in avans, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor. Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici inainte!

HOROSCOP VARSATOR

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse de succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul. Ascultati si parerile partenerului de viata!

HOROSCOP PESTI

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.