HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2017. Norocul le surâde acestor zodii. PREVIZIUNILE zilei de joi

Horoscop 2 noiembrie 2017. Norocul le surâde anumitor zodii. Citește horoscopul pentru zodia ta!

01 nov. 2017, 17:37
HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2017. Norocul le surâde acestor zodii. PREVIZIUNILE zilei de joi

Berbec – Horoscop 2 noiembrie 2017

Nu te mai gandi atat de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Taur Horoscop 2 noiembrie 2017

Cu tovarasul potrivit alaturi, esti gata sa dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie si ambitie din partea amandurora. Impreuna, totul va merge excelent, pentru ca fiecare investeste ce are mai bun si ce stie mai bine! Va completati perfect unul pe altul, va sustineti reciproc, va sfatuiti in permanenta, iar aceasta buna colaborare se va lasa cu succese de care veti beneficia laolalta. Singuri, fiecare separat, nu ati avea aceleasi rezultate, dar in tandem totul evolueaza mult mai usor!

Gemeni Horoscop 2 noiembrie 2017

Relatia de iubire infiripata nu demult evolueaza foarte bine, spre o zona care deja iti da sperante si mai mari ca veti forma in curand un cuplu cu tot ce inseamna el! Esti fericit, ai incredere in cel de langa tine, si cand mai auzi de la cei din jur si cuvinte de lauda la adresa omului pe care-l iubesti sau povesti care il pun intr-o lumina excelenta, cum sa nu visezi si mai departe? Va sustineti bine unul pe altul, primesti din partea sa garantii ca si el simte si viseaza la fel ca tine, deci merita sa te implici intru totul!

Rac Horoscop 2 noiembrie 2017

Un mare hop apare in calea ta si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Culmea e ca piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o interventie nefasta din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, iti taie aripile spre ceea ce ti-ai propus, si tot ce poti face e sa privesti neputincios cum iti strica toate planurile. Considera ziua ca o proba de incercare, dar sa nu crezi ca o vei depasi usor, pentru ca starea negativa pe care o revarsa inamicul ascuns in calea ta va fi mai puternica decat vointa ta de a-l ignora.

Leu Horoscop 2 noiembrie 2017

Este o zi de mare succes, orice ti-ai pune in minte, ti-ar iesi de minune! Indrazneste cat mai sus, nu te multumi cu lucruri marunte, pentru ca azi parca te-ai afla sub o aripa protectoare ce te ajuta sa faci orice, oricat de dificil ar parea. Daca ai un mare plan profesional in gand, hai, da-i startul acum! Daca ti-au picat ochii pe o persoana anume la care pana acum doar visai, hai, fa un pas in fata si cucereste-l! Toate sunt la cote maxime azi si esti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitiva pentru o reusita de proportii de care vei fi mandru.

Citeşte mai multe pe revista Teo