Horoscop 2 noiembrie, luni. Ce fel de zi va avea fiecare nativ al zodiacului

Zi de luni, 2 noiembrie, destul de mohorata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Evenimentele din ultima vreme lasa loc unor alegeri gresite. 

02 nov. 2015, 08:00
Horoscop 2 noiembrie, luni. Ce fel de zi va avea fiecare nativ al zodiacului

BERBEC – horoscop 2 noiembrie
In mod normal, Berbecii ar actiona fara a-si ridica semne de intrebare cu privire la implicatiile actiunilor lor, fara a-si lua masuri de precauti. Astazi, insa, nativii acestei zodii trebuie sa se opreasca, sa se gandeasca si sa analizeze fiecare fateta a actiunilor lor, caci altfel vor pune ei insisi cruce la un plan de viitor sau la un proiect in care au pus mult suflet.

TAUR – horoscop 2 noiembrie
Taurii isi vor pune la indoiala valoarea in munca, dar si implicarea si ajutorul pe care le ofera in relatiile de familie sau in cea de cuplu. Nativii acestei zodii manifesta o sensibilitate crescuta astazi, motiv pentru sunt usor de demoralizat de orice fel de critica. Principala problema din care deriva toate acestea sunt standardele exagerat de ridicate, chiar imposibile la care se raporteaza Taurii. Nativii acestei zodii ar trebui sa-si stabileasca tinte obiective.

GEMENI – horoscop 2 noiembrie
Desi toate lucrurile par a fi intrat pe un fagas bun pentru Gemeni, nerabdarea lor ii face sa interpreteze gresit anumite informatii care ajung la ei, mai ales daca sunt transmise verbal. „Telefonul fara fir” risca sa-i irite pe Gemeni si chiar sa reactioneze neadecvat provocarilor care stau in fata lor. Nativii acestei zodii trebuie sa constientizeze ca atitudinea face, de fapt, marea diferenta in solutionarea oricaror probleme.

RAC – horoscop 2 noiembrie
Racii vor depune eforturi pentru a-si tine ascunse trairile intense, cu atat mai mult cu cat subconstientul lor o sa le furnizeze informatii si, implicit, stari pe care pana acum au incercat sa le reprime. Desi nativilor din Rac nu le sta in fire sa se destainuie, de data asta le este recomandat sa-si spuna „oful” unui apropiat pentru a se debarasa de greutatea emotionala care-i apasa.

LEU – horoscop 2 noiembrie
Leii vor avea senzatia ca ideile lor si mai cu seama mintea lor au o viata proprie, motiv pentru care, in ciuda sarcinilor care trebuie indeplinite de indata, nu se pot concentra nici macar 10 minute asupra unei activitati fara sa se zboara gandurile in totala alta parte. Ar putea primi chiar si mustrari din cauza asta. Pentru a preveni potentialele probleme generate de lipsa lor de concentrare, Leilor le este recomandat sa-si treaca pe foaie toate activitatile prioritare, in ordine si sa nu se abata de la ele.

FECIOARA – horoscop 2 noiembrie
O problema presanta la care nu au reusit sa gaseasca solutii ii apasa puternic pe nativii din Fecioara. Desi au cautat o multime de cai de rezolvare si s-au consumat fizic si psihic, Fecioarelor le-a scapat solutia tocmai pentru ca s-au incapatanat sa rezolte totul de unele singure. Este momentul sa ceara ajutor fara niciun fel de jena.

Continuarea pe Lyla.ro.