HOROSCOP 2 octombrie 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 2 octombrie 2017: Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 2 octombrie 2017.

01 oct. 2017, 13:01
HOROSCOP 2 octombrie 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Berbec

Astazi ii pui pe primul loc pe cei din jur. Auzi ca niste prieteni au o problema si lasi totul deoparte pentru a-i ajuta. Seara te prinde la munca incercand sa recuperezi timpul pierdut peste zi.

Taur

Un inceput de saptamana agitat. Intervine o schimbare in viata ta si faci orice e nevoie sa iasa totul asa cum trebuie. Poate fi vorba despre o mutare sau de o schimbare in cariera.

Gemeni

Desi te asteapta o zi aglomerata la munca, tu ramai relaxat. Ai multa treaba, insa stii exact ce ai de facut. La finalul zilei o sa primesti chiar si laude. Esti pe calea cea buna in profesie, dar, pe de alta parte, stii ca de acum urmeaza ce e mai greu.

Rac

Te simti din nou in forma! Weekend-ul ti-a priit asa ca esti plin de energie. Asta te va ajuta sa treci usor peste programul incarcat de astazi. Mai ales ca mai tarziu se anunta si o sedinta.

Leu

Ai o problema cu o persoana care are tot timpul ceva de comentat, indiferent ce faci. Stii ca nu are dreptate si te enervezi. Decat sa reactionezi, mai bine te faci ca nu auzi, altfel vor iesi scantei.

Fecioara

Astepti sa vina seara. Te intalnesti cu o cineva care conteaza foarte mult in meseria ta. Vrei sa profiti la maxim de experienta pe care o are. Stii ca ai multe de invatat si te bucura ca ti se ofera aceasta ocazie.

Balanta

Ai cam neglijat niste probleme de sanatate, iar acum a venit momentul sa te ocupi ceva mai serios de aceasta parte. Nu uita ca ai de facut niste plati importante, asa ca fii atent pe ce dai banii astazi.

Scorpion

Ai reusit sa rezolvi niste probleme importante in weekend si asta te face sa incepi saptamana relaxat. Asta te va ajuta la locul de munca unde vei fi nevoit sa te ocupi si de proiectele unor colegi care au ramas in urma.

Sagetator

E prima abia prima zi a saptamanii, dar e deja prima zi plina pentru tine. Toata ziua vei avea de alergat. Dupa atata treaba, seara iti vei aminti ca ai uitat sa faci ceva. Noroc cu cineva din familie care si-a amintit.

Capricorn

Apare o schimbare din punct de vedere profesional. Totul vine in urma unei sedinte la care nu ai participat. Ai emotii pentru ca nu stii la ce sa te astepti. Cand aflii, te bucuri. Credeai ca este vorba despre altceva.

Varsator

Ai parte de o zi cu spor. Reusesti sa rezolvi azi toate problemele pe care le aveai de rezolvat intr-o saptamana. E drept ca seara nu mai ai energie sa iesi in oras cu prietenii…

Pesti

Ai reusit sa te odihnesti in weekend si incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Ai scapat si de o mica problema de sanatate care te cam ingrijora si acum parca iti vine sa zbori.