Horoscop 20-26 februarie: Ce necazuri se abat asupra zodiei tale săptămâna viitoare

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

18 feb. 2017, 13:04
Horoscop 20-26 februarie: Ce necazuri se abat asupra zodiei tale săptămâna viitoare

VĂRĂSĂTOR

Se pare că dai vina pe bani pentru că tu şi partenerul tău de viaţă nu vă mai înţelegeţi, însă ştii că nu e deloc aşa. Chiar dacă inventezi motive, ai face bine să nu te plângi de situaţia ta financiară, căci toată lumea vede că este exact opusul. Încearcă să lămureşti neînţelegerile cu iubitul tău şi fii cât de realistă poţi!

PEŞTI

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, însă trebuie să fii foarte atentă atunci când iei orice decizie, fie ea şi minoră. Încearcă să fii mai îndrăzneaţă pe plan sentimental şi să aduci puţină noutate în relaţie, chiar dacă nu îţi stă în caracter. Asumă-ţi responsabilităţi şi du-le până la capăt. 

BERBEC

Vei munci pe brânci în această săptămână şi nu ai aşteptări deloc mari în ceea ce priveşte banii. Datorită acestei atitudini vei evita să fii dezamăgită, însă asta nu înseamnă că nu ai nevoie de o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Chiar dacă treci printr-un impas, tu continuă să fii devotată muncii tale pentru că nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. 

TAUR

Pune-te pe primul loc dacă nu vrei să continui să ai o viaţă lipstită de emoţii frumoase şi fericire. Până acum te-ai gândit la binele altora, iar unele persoane au profitat de acest lucru şi te-au dezamăgit. Este foarte important să te schimbi cât încă nu e prea târziu, atât banii, cât şi inima ta sunt  total ignorate în acest moment.

Citeşte mai multe pe eva.ro