Horoscop 20-26 octombrie: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

Horoscop 20-26 octombrie: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

18 oct. 2014, 12:26
Horoscop 20-26 octombrie: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

BALANŢA

Încearcă să îţi înmulţeşti banii pe care îi ai în acest moment, fără să îţi fie vreun pic teamă de eşec. Astrele sunt de partea ta, însă tu trebuie să faci alegerile corecte. Alege obiectele care nu se vor demoda niciodată!

SCORPION

Chiar dacă vei fi întreruptă de tot felul de evenimente neprevăzute, este important să nu abandonezi proiectele pe care le-ai început. Nu te încrede în colegi şi încearcă să lucrezi mai mult singură decât în echipă.

SĂGETĂTOR

Trebuie să înveţi să separi viaţa personală de cea profesională şi să nu îţi faci prieteni intimi la locul de muncă, cel puţin pentru moment. Orice mică dezvăluire va fi folosită împotriva ta cândva şi asta îţi poate pune în pericol cariera şi bugetul.

SCORPION

În această săptămână e posibil să apară o nouă ofertă de muncă, de aceea trebuie să cântăreşti foarte bine situaţia. Dacă eşti mulţumită de situaţia ta curentă, rămâi aşa chiar dacă eşti tentată de noile beneficii. Dacă simţi că nu eşti apreciată aşa cum meriţi, atunci pleacă fără să stai pe gânduri.

VĂRSĂTOR

Nu încerca să faci pe liderul fără să îţi fi dat cineva acest rol, altfel vei pica doar în penibil. Colegii tăi îţi sunt egali, aşa că ar trebui să te porţi normal în raport cu ei. Poţi obţine mult mai uşor o funcţie mai bună dacă eşti umană şi nu calci pe nimeni în picioare.

PEŞTI

Dacă ai un ţel, săptămâna aceasta este perfectă pentru a lupta pentru el. Fă tot ce ţine de tine pentru a câştiga mai mulţi bani, ambiţia ta va fi răsplătită pe măsură şi îţi va da un plus de încredere în tine. Spune da oricărei oferte tentante!

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...