HOROSCOP 20 IULIE 2019. Momente grele pentru o zodie, se năruisc planurile de vacanţă

HOROSCOP 20 IULIE 2019. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

19 iul. 2019, 09:43
HOROSCOP 20 IULIE 2019. Momente grele pentru o zodie, se năruisc planurile de vacanţă

Horoscop Berbec. Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii. 

Horoscop Taur. Concentrarea este secretul succesului în orice acţiune, altfel lucrurile pot lua direcţii pe care nu le vei mai putea controla. Imaginează-te că eşti un fascicul laser care nu poate ţinti decât într-o singură direcţie, şi ceea ce se naşte din această canalizare de energii, de emoţii, de gânduri, nu poate fi decât în avantajul tău. Dacă simţi că tu, singur, nu reuşeşti să-ţi aduni atât de bine forţele, cere ajutor divin, pentru că de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac să fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doreşti să atingi. Tu concentrează-ţi ruga spre cer şi de acolo, înapoi, vin şi răspunsurile cele mai utile. 

Horoscop Gemeni. Nu mai amâna decizia capitală în faţa căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales, încotro vrei să mergi şi nu numai atât, ci să te şi ţii de cuvânt! Eşti persoana potrivită să trasezi azi o direcţie foarte clară spre un ţel la care poţi ajunge, doar că e nevoie de multă răbdare până la concretizarea acestui sens. Important e să iei startul cu dreptul, iar azi pare să vină exact acel moment în care să spui gata: de azi înainte merg numai pe această cale! 

Horoscop Rac. Ceva îţi spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil. 

Horoscop Leu. Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate. Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie. poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie! Du-te pe la ei! 

Horoscop Fecioara. Bunătatea ta este, uneori, fără margini şi îţi place s-o ambalezi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouaşe care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie. E felul tău de a fi generos, de a-ţi arăta iubirea şi prietenia, şi o faci cu brio, încât lumea va admira odată în plus cât de talentat eşti! Dacă reuşeşti să-ţi pui în aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumină adevărate opere de artă, evident la nivel mai mic, dar care sunt ieşite din comun prin simplul fapt că tu verşi în ele iubire şi simpatie fără margini. Tu eşti special de felul tău, ca atare şi gesturile tale de afecţiune au ceva extraordinar! 

Horoscop Balanța. E un moment bun să te priveşti cu ochi îngăduitori, admirativi, cu mai multă stimă de sine, pentru că deţii toate calităţile care te fac demn de a fi iubit. Dacă nu te iubeşti pe tine însuţi aşa cum eşti, cum ai vrea să te remarce ceilalţi şi să te adore? Priveşte-te în oglindă cu un dram de detaşare, nu pentru a-ţi vedea defectele, aşa cum adeseori faci, ci pentru a-ţi descoperi măreţia, unicitatea, miracolul care îl reprezinţi pe această lume. Spune-ţi cât de multe ai primit de la viaţă, de la destin, de la Dumnezeu, şi ai să vezi ce lungă e lista şi atunci vei spune cu înţelepciune şi iubire: sunt fericit! 

Horoscop Scorpion. Simţi că ai nevoie de mai multă grijă, dar nimeni nu-ţi poate oferi această alinare decât tu însuţi. Apleacă-te asupra ta cu mai multă iubire, îngrijeşte-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul şi sufletul ca să poţi interveni. Vei descoperi cu această ocazie că deţii instrumente de tămăduire a oricărui aspect al vieţii tale, pentru că soluţiile sunt întotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecător, încât simpla ta prezenţă face bine altora care nu sunt în apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tăi unele eforturi care sunt peste puterile lor, şi astfel îi vezi şi pe ei că-şi recapătă tonusul pozitiv. Eşti ca un medic! 

Horoscop Săgetător. Ai o idee care merită pusă imediat în aplicare, n-o mai amâna! Roadele schimbării pe care eşti pe cale să o faci acum vor fi mai grozave decât ai putea crede, totul e să faci pasul cu deplină siguranţă, încredere şi motivat de gândire pozitivă. E nevoie de un dram de curaj, dar ai şi curaj suficient la tine în valiză! Te îndrepţi spre un nivel foarte promiţător, care inspiră belşug, prosperitate, succes, reuşită, fericire, dar dacă nu te grăbeşti, s-ar putea ca acea ocazie excelentă să ajungă la altul. E nevoie deci de o reacţie promptă, fără să stai atâta pe gânduri. Te-ai decis? Atunci porneşte! 

Horoscop Capricorn. Te afli în faţa unui nou început şi te îndoieşti că ai merge în direcţia cea bună. E bine să ai dubii, semn că nu te arunci aşa, la primul impuls, spre ceva care nu e încă bine conturat în faţa ta. Da, porneşte pe acest drum cu prudenţă, ascultă-ţi intuiţia care te mai trage de mânecă, pentru că ea nu te minte şi nu se înşeală. Eşti una din zodiile cu o intuiţie extrem de dezvoltată, ca atare fii cinstit cu tine însuţi şi ascultă ce-ţi transmite, pentru că îţi dă sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun şi el, dar în situaţii foarte clare în care ştii bine spre ce te îndrepţi, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare şi e mai bine să păşeşti cu grijă. Nu cu teamă, ci doar cu grijă! 

Horoscop Vărsător. Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante, cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plin de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor. E veselie mare, e gălăgie, dar această atmosferă animată e benefică, deoarece fiecare îşi va regăsi optimismul aici. Mai mult, veştile care vin de pretutindeni tot în jurul acestui subiect s-ar putea să se mişte, de parcă aţi afla veşti despre recente naşteri, despre prietene însărcinate, despre botezuri sau reuşite de proporţii ale nepoţilor sau finilor, deci ai motive de reală bucurie! 

Horoscop Pești. Lumea te priveşte cu un respect deosebit astăzi, pentru că emani un aer de înţelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că ai acumulat în timp o experienţă bogată şi acum eşti în poziţia cea mai adecvată pentru a da altora lecţii. Şi tu ai învăţat de la alţii, înainte, şi acum a venit vremea ta să transmiţi celor care au nevoie de tine, tot ceea ce ştii, e o plăcere să descoperi în preajma ta ochi care te privesc admirativ şi urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informaţiile de la tine. Nici ţie nu-ţi vine să crezi că lumea tace când vorbeşti tu, că unii iau notiţe din ceea ce le împărtăşeşti, semn că mesajul tău este ascultat, auzit, apreciat şi pus în aplicare cu maximă încredere. 

Horoscop oferit de acvaria.com