HOROSCOP 20 IUNIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 20 IUNIE 2014: RomaniaTV.net vă prezintă horoscopul zilei de 20 iunie 2014.

19 iun. 2014, 13:05
HOROSCOP 20 IUNIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 BERBEC
Astazi ai atata energie incat ai vrea ca totul sa se desfasoare in ritmul tau alert si nu mai ai rabdare pentru discutii, negocieri, compromis. Ori e ca tine, ori esti in stare sa lasi totul in urma, parteneri de afaceri sau chiar relatii sentimentale. Vrei o schimbare vizibila dar este bine sa faci un efort si sa o pastrezi inca la nivel de intentie, pana se mai clarifica putin lucrurile.

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 TAUR
Preocupat intens de aspecte legate de sanatate sau de relatia cu cei de la serviciu, astazi va fi destul de dificil sa te relaxezi. Nivelul energetic este probabil scazut, deci o varianta optima ar fi sa-ti controlezi tumultul interior incercand tehnici de meditatie sau lucrand putin la filosofia ta de viata. Ai curaj sa-ti invingi temerile si te poti ajuta de ceea ce visezi sau intuiesti. 

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 GEMENI
Te preocupa planuri noi si probabil resimti o puternica dorinta de a le vedea rapid puse in practica. Insa, exista riscul de a trezi conflicte atat cu posibilii prieteni asociati cat si cu persoana iubita, mai ales daca acestia nu-ti sustin viziunea si nu renunta nici ei la pretentiiile lor. Apreciaza energia entuziasta de acum si cultiva rabdarea pentru a nu strica relatii importante.

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 RAC
Presiunile din zona carierei te obliga intr-o oarecare masura sa iesi la rampa si sa iei atitudine. Functia la care aspiri poate reprezenta o provocare dar simti ca acum este momentul sa sa faci un pas inainte si sa incerci si altceva. Nu te grabi sa iei rapid decizii si incearca sa vezi daca poti impaca si aspectele ce tin de responsabilitatile fata de familie.

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 LEU
Astazi poti fi prins usor in incrancenarea unor dezbateri verbale dar viteza de reactie iti este de folos mai ales daca lucrezi in vanzari si doresti sa ai argumentul final. Totusi, ai grija sa te opresti la timp inainte sa-ti intimidezi partenerul de discutii si sa trici toata afacerea. Fii prudent in deplasarile pe care le faci, impulsiviatea si neprevazutul fiind adversari redutabili.

HOROSCOP 20 IUNIE 2014 FECIOARA
Daca ai de impartit bani cu cineva sau vrei sa faci o investitie, oricat ti-ai dori, sansele sa ajungi astazi la un compromis sunt destul de mici. In plus, tentatia de a te implica in afaceri speculative cu grad mare de risc, te poate face surd la avertismentele celorlalti. Jocurile de noroc, oricat de captivante ar fi, constituie lucruri pe care esti provocat sa le lasi in urma.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro