HOROSCOP 20 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 20 MAI 2014: Marţi se spune că sunt trei ceasuri rele, ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie. 

19 mai 2014, 15:13
HOROSCOP 20 MAI 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 20 MAI 2014: BERBEC
Se anunta zarva mare in viata ta sociala, astazi. Bucuria te insoteste pretutindeni, iar prietenii-ti sunt cei mai buni sustinatori. Ceea ce tu ai de facut, insa, este sa fii cu zambetul pe buze, aducand fericirea in locurile pe unde umbli. Fii cu inima deschisa.

HOROSCOP 20 MAI 2014: TAUR
Chiar daca ziua pare a incepe cu stress la locul de munca si aparente neintelegeri cu cei care iti sunt colaboratori, pastreaza-ti, totusi, optimismul, deoarece in a doua parte a zilei lucrurile se “repara” de la sine. Incearca, doar, sa nu faci noi promisiuni inainte de a le onora pe cele facute anterior.

HOROSCOP 20 MAI 2014: GEMENI
Este bine sa insisti in atingerea unui tel sau scop numai daca esti sigur ca rezultatul obtinut este unul care sa te faca fericit. Este de preferat sa nu iei nici un fel de decizie astazi, in ceea ce priveste viitorul tau; preferabil este sa astepti pana maine pentru a alege ce cale urmezi de acum incolo.

HOROSCOP 20 MAI 2014: RAC
Nici pentru tine nu este o zi favorabila schimbarilor, indiferent de natura acestora. Ceea ce poti face, insa, este sa continui in aceeasi linie de gandire in care ai inceput saptamana, avand rabdare si fiind persuasiv. Pastreaza-ti atentia alerta si evita amplificarea conflictelor existente.

HOROSCOP 20 MAI 2014: LEU
Ai cerut ajutor si astazi beneficiezi de el. In viata ta apar oameni care sunt trimisi, parca, din viitor, veniti special pentru a-ti lumina gandurile si pentru a-ti arata cum sa actionezi punctual. Rezerva a doua parte a zilei fie pentru a-ti planifica concediul, fie pentru a o dedica persoanei iubita.

HOROSCOP 20 MAI 2014: FECIOARA
Nu te grabi sa iei decizii legate de cariera, astazi. Si asta deoarece inca nu ai toate datele necesare pentru a sti ce anume sa schimbi la acest capitol al vietii tale. De preferat este sa ii asculti pe cei carora le ceri sfaturile, acestia fiind capabili a avea o opinie obiectiva in ceea ce te priveste.

HOROSCOP 20 MAI 2014: BALANTA
Desi te simti in putere, capabil a face schibari drastice in viata ta, inca nu este momentul potrivit pentru a actiona in aceasta directie. Ceea ce poti face, insa, este sa pui pe hartie ideile pe care le ai si, in acest scop, sa iti alcatuiesti o strategie demna de invidia marilor generali de armata.

HOROSCOP 20 MAI 2014: SCORPION
Nu te simti in apele tale, astazi. Probabil ca este o zi in care preferi a-ti petrece timpul pe-afara, cu prietenii si in niciun caz alaturi de membrii familiei tale. Pot exista, intr-adevar, neintelegeri cu mama ta. Incearca, totusi, sa gasesti un echilibru intre aceste doua medii – familia si prietenii.

HOROSCOP 20 MAI 2014: SAGETATOR
Ai tendinta de a discuta in contradictoriu, astazi, indiferent cine sunt persoanele cu care interactionezi. Practic, spiritul tau de intelept incearca sa iasa la suprafata, insa nu intr-o maniera favorabila relationarii. Incearca, totusi, sa pastrezi o atitudine joviala, mai ales la locul de munca.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro


loading...