HOROSCOP 20 MAI 2017: Weekend mohorât, irascibilitate, scandaluri în familie

HOROSCOP 20 MAI 2017: Cuadratura Luna-Marte poate provoca probleme de comunicare si o stare generala de irascibilitate. Intr-un astfel de context astral este recomandat sa ne pastram calmul, sa fim toleranti cu punctele de vedere ale celorlalti si, indiferent de dificultatile intampinate, sa incercam sa vedem partea plina a paharului.

19 mai 2017, 13:41

HOROSCOP 20 MAI 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O idee fulgeratoare poate cadea azi in calea ta si te lasa fara replica. Din orice directie se poate ivi azi o surpriza care nu-ti da timp de gandire sau de reactie, ci iti cere un raspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu sa iei decizia adecvata in situatia de fata. Da, poate nu ai timp sa cantaresti situatia pe toate fete, dar daca lasi intuitia sa te ghideze in decizia ta, vei vedea ca ai facut cea mai inspirata alegere. Fii deci pe faza pentru a face fata unor actiuni bruste, dar fii sigur ca reactia ta va fi una potrivita, incat sa nu faci nicio greseala.

HOROSCOP 20 MAI 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

HOROSCOP 20 MAI 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu poti sa le faci pe toate perfect, esti om, deci a gresi e ceva absolut firesc. Cum poti invata ce e mai bun de la viata daca nu ai calca si stramb, daca nu ai si strica din cand in cand cate ceva, daca nu ai si rade cu seninatate de propriile gafe? Asa se poate intampla si azi: descoperi singur ce prostioara amuzanta ai facut, dar, in loc sa faci din asta o tragedie, poti transforma gafa intr-un motiv de distractie. Razi singur de ce ai facut, iti recunosti cu inocenta greseala si treci peste acest hop cu capul sus si cu o noua lectie invatata. Posibil sa primesti destule cicaleli de la cei din jur, dar accepta-le cu atitudinea unui elev care invata astfel ce e mai bun pentru el!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ti-e dor de prieteni de departe si comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispozitie parca nu e de ajuns. Te gandesti din ce in ce mai serios la o calatorie pentru a ajunge acolo unde te cheama inima, dar e posibil sa nu iti poti permite prea curand aceasta deplasare. Nu esti liber sa pleci oricand vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori iti blocheaza orice vis. Multumeste-te cu telefonul sau internetul, ce pot inlocui cu succes prezenta reala a acelor persoane de departe.

HOROSCOP 20 MAI 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Asteptai cu sufletul la gura un raspuns in care ti-ai pus imense sperante dar, in loc de vestea mult dorita, primesti cu totul altceva. Esti dezamagit si ai tendinta de a le privi pe toate in negru, ca si cum ai fi aduna la un loc toate deceptiile de pana acum. Nu exagera: daca nu ai primit vestea in forma pe care ti-ai imaginat-o, nu inseamna ca nu te poti folosi de ea privind-o dintr-o alta perspectiva. Nu e conform planurilor, dar tot e ceva decat deloc!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nimeresti intr-un mediu in care iti place cum esti tratat. Simti in tonul tuturor apreciere, respect, pentru ca nimeni nu te judeca aici, nimeni nu-ti pune etichete nemeritate, ci te vede exact asa cum esti tu cu adevarat. Nici tu nu incepe sa-i cataloghezi pe ceilalti in niciun fel, pentru ca dialogul se va mentine pe un teren pasnic si amiabil atat timp cat stiti sa va apreciati corect unii pe altii. Lasa barfa, lasa judecatile de valoare fara sa-l cunosti pe cel de langa tine. si ai sa vezi ce relatie buna ai cu oricine!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca tu deja te gandesti la altceva si mai interesant si mai indraznet decat primul. Asa esti tu: inovator si creativ, mereu dornic de noutate, si nu poti sta pe loc nici macar ca sa-ti reincarci bateriile. S-a nascut deja un alt scop in mintea ta si nu pierzi vremea: te apuci serios de treaba, entuziasmat ca la orice nou inceput de drum. Totul evolueaza extrem de bine si de repede. Posibil ca noul plan sa se nasca, de fapt, din cel tocmai incheiat, acela fiind doar startul unei noi directii care va avea efecte si mai bune decat primele.

HOROSCOP 20 MAI 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Oboseala isi spune cuvantul si, pe un fond fizic si mental deja extenuat, te poti trezi si azi cu niste sarcini dificile in program. Pentru ca nu ai putere, vei fi tentat sa privesti misiunea ca pe o povara si lucrezi fara nicio tragere, dar daca ai lupta cu extenuarea care te copleseste, ai vedea ca mai ai inca resurse de energie suficiente pentru a duce la indeplinire si aceasta sarcina. Ai fi dorit sa te odihnesti si tu dupa atata munca, dar nu poti inca rasufla usurat, ca atare aduna-ti ultimele forte si apleaca-te asupra acestui rol. Te vei simti mai bine daca il rezolvi si scapi de el, decat daca il lasi pe altadata.

HOROSCOP 20 MAI 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Stresul pregatirilor unor evenimente carora le acorzi maxima importanta creste si intri cumva in panica. Fie ca pregatesti o petrecere sau, si mai si, chiar o nunta, fie ca te preocupa bunul mers al unor actiuni de la care multa lume are pretentii mari, tu te implici trup si suflet, constient ca succesul acestora depinde enorm de participarea ta. Detii toate resursele sa pregatesti un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru ca tu esti organizatorul principal. Nu e usor, dar ti-ai asumat acest rol de gazda si te vei descurca de minune, cu pretul extenuarii tale fizice si mentale. Dar merita eforturile!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti atras de o destinatie interesanta si incerci de pe acum sa planifici o viitoare calatorie pana acolo. Simti ca vei intalni acolo sursa fericirii tale, ca acolo se afla o persoana ce va juca un rol major in viata ta sau ca acolo poti pune in practica un mare vis de-al tau. Te motiveaza, te atrage ca un magnet, ca atare nu trebuie sa mai amani: pleaca la drum plin de energie pozitiva si entuziasm. Iti vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasa si te poti intoarce inapoi cu o victorie de rasunet, cu un motiv de fericire, cu inima incarcata de energie pozitiva la cote maxime. Daca simti ca nu acasa e stimulentul tau principal, mergi unde te cheama inima!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Esti incantat ca ai reusit sa te mai achiti de o serie de plati restante care-si asteptau randul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru aceasta perioada a lunii, dar esti fericit ca le-ai sters de pe lista de plati obligatorii. Ba chiar s-ar putea sa-ti mai ramana si cativa lei pentru a-ti face o bucurie cat de mica, pentru ca banii pot avea si astfel de efecte: un dram de veselie, un zambet pe chip si o atitudine pozitiva. Cumpara-ti ceva pentru a te simti bine, chiar daca e un lucrusor ieftin!

HOROSCOP 20 MAI 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe care esti tentat sa-l folosesti, la deciziile transante pe care esti gata sa le iei fara sa chibzuiesti. Ai putea rupe o relatie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara dupa aceea. Atitudinea agresiva nu te reprezinta, tocmai de aceea, cei care te vad astazi atat de violent, ar putea interpreta gresit nervii tai, gata sa-ti intoarca spatele.