HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 20 Octombrie 2014. Afla ce ti se poate intampla in aceasta zi. Horoscopul zilei de Luni, 20 octombrie 2014 : Scorpionii se vor simti obositi astazi, iar Pestii isi rezolva problemele personale.

19 oct. 2014, 10:02
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop berbec Luni 20 Octombrie 2014

Este bine sa intariti sistemul imunitar cu odihna si o relaxare meritata. Incercati sa aderati in liniste la unele provocari pe care vi le face un prieten sau o ruda.

Horoscop taur Luni 20 Octombrie 2014
Astazi este bine sa nu va ganditi la problemele care va afecteaza in mod direct sau care se afla in afara competentelor dumneavoastra. Incercati sa priviti cu calm dificultatile care apar in calea dvs.

Horoscop gemeni Luni 20 Octombrie 2014
Aveti suficient timp pentru a-l dedica membrilor familiei si cu ei trebuie sa rezolvati unele probleme interne. Excursiile in natura vor avea un efect pozitiv.

Horoscop rac Luni 20 Octombrie 2014
Renuntati la indoielile care va intereseaza. Incercati sa intelegeti dorintele impuse de perechea dvs. Daca aspirati sa faceti anumite schimbari in viata dvs, trebuie sa actionati pe deplin cum ati planificat!

Horoscop leu Luni 20 Octombrie 2014
Astazi renuntati la angajamentele referitoare la alte persoane si va concentrati asupra sarcinilor personale urgente. Nu va grabiti sa faceti promisiuni unui membru adult al familiei.

Horoscop fecioara Luni 20 Octombrie 2014
Veti incerca sa evaluati sfatul dat de catre un prieten sau o cunostinta inainte de a accepta sau a-l respinge complet. Fiti pregatit sa luati in considerare initiativa viitoare referitoare la investitia de fonduri.

Horoscop balanta Luni 20 Octombrie 2014
Astazi evitati compania unor oameni care se lauda cu cunostintele sau experientele pe care le au. Incercati sa va petreceti suficiente ore in compania copiilor sau a partenerului dvs.

Horoscop scorpion Luni 20 Octombrie 2014
Nu trebuie sa ignorati simptomele de oboseala. Luati masurile necesare, pentru a face fata problemelor.

Horoscop sagetator Luni 20 Octombrie 2014
Astazi va eliberati de tensiune si va indreptati atentia spre activitati care sunt mai relaxante. Incercati sa nu aveti incredere in toti oamenii din jurul dvs.

Horoscop capricorn Luni 20 Octombrie 2014
Faceti-va programul in asa fel incat sa aveti suficient timp pentru activitatile care va aduce satisfactie. Stabilitatea dumneavoastra financiara va depinde de capacitatea dumneavoastra de a planifica banii.

Horoscop varsator Luni 20 Octombrie 2014
Va concentrati pe angajamentele care nu mai pot fi amanate si incercati sa rezolvati niste probleme mai vechi. Nu uitati sa fiti recunoscatori cu cei care va ofera sprijinul necesar pentru a depasi situatiile neplacute.

Horoscop pesti Luni 20 Octombrie 2014
Astazi, aveti posibilitatea de a rezolva o serie de probleme personale. Incercati sa va faceti timp pentru activitatea dvs preferata sau practicati un hobby care va relaxeaza complet. Puteti sa va petreceti mai multe ore in aer liber. Situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati in mod semnificativ.