Horoscop 20 octombrie 2022. Stresul este în creştere, izbucnesc conflicte de unde nici nu te aştepţi

Cu cat ne apropiem mai mult de weekend, cu atat multi dintre noi au ramas fara energie. Pur si simplu pentru ca saptamana a fost obositoare si ne-a epuizat.

19 oct. 2022, 22:51
Horoscop 20 octombrie 2022. Stresul este în creştere, izbucnesc conflicte de unde nici nu te aştepţi

Horoscop 20 octombrie 2022. Asadar, uneori este bine sa poti sa renunti si sa nu turezi motoarele la maximum. Cuadratura Venus-Pluto aduce multa intensitate, iar stresul poate fi in crestere.

Horoscop 20 octombrie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te poti surprinde gandindu-te la urmatoarea vacanta pe care sa o iei pana la finele acestui an. Oricum ai muncit mult in ultimele luni si simti ca meriti o pauza. Simti nevoia sa faci ceva diferit de standard, poate sa calatoresti intr-o tara straina asociata cu o traditie spirituala puternica. Te simti apropiat de cei dragi si optimist despre viitorul tau.

Citeste si Cinci zodii se vor umple de bani în săptămâna ce urmează. Va fi o perioadă plină de reușite pentru acestea

Horoscop 20 octombrie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Unele vise pline de viata si absolut minunate iti pot oferi inspiratie pentru proiectele tale viitoare creative. Te simti vesel si optimist acum, iar entuziasmul iti va continua. Succesul in cariera si in relatii este indicat a exista. Intuitia ta crescuta te ajuta sa ii intelegi pe altii mai bine. Nu fii surprins daca prietenii si colegii se aliniaza la tine ca sa primeasca sustinere si ghidare.

Horoscop 20 octombrie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Activitatile de grup la care participi azi sunt orientate mai mult spiritual. Ai putea intalni prieteni noi din locuri indepartate care iti impartasesc interesul. Desi tu esti de regula mult mai inclinat spiritual, astazi te vei simti mult mai intuitiv. Scrie-ti gandurile si ideile ca sa nu le uiti. Le poti folosi mai tarziu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Ce zodie își va găsi sufletul pereche toamna aceasta. În sfârșit vor avea noroc în dragoste