Horoscop 20 septembrie 2015

Horoscop 20 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

19 sept. 2015, 11:29
Horoscop 20 septembrie 2015

Horoscop 20 septembrie 2015 – Berbec

E vremea unei echilibrari financiare, fie ca tu esti nevoit sa returnezi o anumita suma de bani, fie ca altul iti este tie dator si trebuie sa va echilibrati afacerile. Fii corect, nu mai amana, nu mai cere ragaz pentru a te achita de acea restanta, mai ales daca tu chiar ai acei bani la dispozitie si ai putea sa ii dai, deci nu canaliza banii spre alte directii cand stii ca ai unele poveri pe umeri. Elibereaza-te de ele si ai sa vezi ce bine te vei simti dupa ce vei mai sterge de pe lista de restante cateva puncte. Ai o suma ceva mai mare la dispozitie care ar fi bine sa ia calea unor astfel de plati obligatorii, ca sa scapi de griji!

Horoscop 20 septembrie 2015 – Taur

Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Dramuieste bine banii de care dispui, ca nu cumva sa-i canalizezi intr-o directie incomplet analizata si, mai devreme sau mai tarziu, sa-ti dai seama ca nu era momentul pentru asa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, caci moda trece si nu vei purta ceea ce azi zici ca-ti trebuie musai. Chiar nu-ti trebuie, ai sa vezi ca peste o luna nici nu-ti mai place!

Horoscop 20 septembrie 2015 – Gemeni

Daca ai putea prelungi cat mai mult acest moment frumos care are loc in casa ta, ar fi motiv de fericire. Au loc evenimente de varf in familia ta, care iti incarca sufletul de bucurie, si norocul tau e ca ai impresia ca timpul incetineste in aceste momente, parca pentru a-ti oferi cat mai mult timp senzatia de bucurie de care ai parte. Altadata, orele s-ar fi scurs intr-o clipa, momentele frumoase s-ar fi terminat repede si ai fi regretat ca s-au dus, dar de data aceasta esti uimit si tu cat de mult poti trage de acest moment ca sa dureze mult, mult! E un miracol, pentru ca de obicei orele frumoase se consuma rapid, dar nu si cele de astazi!

Horoscop 20 septembrie 2015 – Rac

Primeste cu mintea si cu inima deschise sfaturile sau informatiile pe care ti le ofera astazi un amic, pentru ca stie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupa pe tine, a trecut si el prin ceva similar si a depasit-o cu bine, deci acum ajunge sa te increzi in totalitate in ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde si tu timpul cu experimente. Asa e, inveti din orice provocare, dar daca acum cineva iti ofera pe tava solutia, de ce sa n-o primesti cu incredere deplina? Se potriveste perfect situatiei in care te afli tu si, daca ai prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu ai mai merge pe cai laturalnice, ci pe cea dreapta catre rezolvarea problemei.

Horoscop 20 septembrie 2015 – Leu

Ai grija cum iti manifesti azi agresivitatea, pentru ca ai putea abuza de pozitia ta superioara, de energia ta coplesitoare, poate si de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispozitie, alunecand usor spre infatuare, orgoliu, ba chiar si spre o anumita atitudine autoritara periculoasa. Nu te bucura atat de mult ca te afli pe o pozitie superioara, care iti da atatea drepturi, pentru ca nu poti face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urma puterii pe care o exerciti si poate intoarce armele, candva, si mai agresiv!

Citeste mai mult pe Revista Teo