HOROSCOP 2014 – anul căutărilor. Află cheia succesului anului viitor

HOROSCOP 2014: Numerologic vorbind, anul 2014 se reduce la 7: cifra cautatorului si a ganditorului. Din punct de vedere astrologic, anul 2014 are aceeasi semnificatie: cautarile, rationamentele vor fi parte din viata noastra in 2014.

01 ian. 2014, 18:45
HOROSCOP 2014 – anul căutărilor. Află cheia succesului anului viitor

HOROSCOP 2014: Unele pot fi „linistite”, explorari ale sinelui, in propria casa, altele pot fi „afara”. Vom explora lumea, oamenii, rezultatul fiind comunicarea. Desi comunicarea este vazuta doar ca transmiterea unor informatii prin scris, vorbit, limbajul trupului, comunicarea mai are si alte valente: exprimarea prin ganduri si actiuni.
Comunicarea va face legea in toate aspectele vietii, fie ca vorbim despre cariera, dragoste, familie.
Iata care sunt, asadar, previziunile generale, ale anului 2014, pentru fiecare semn zodiacal in parte.

HOROSCOP 2014: Semne de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Anul 2014 va fi plin de surprize pentru semnele de foc. Prezenta lui Uranus in Berbec va insemna momente de revelatie care iti vor zdruncina modul de gandire pe care l-ai avut pana acum. Intregul an va sta sub semnul introspectiilor, al descoperirilor de sine. Te vei surprinde discutand cu prietenii, cu familia, cu partenerul de viata, ore intregi fara sa te plictisesti. Le impartasesti celorlalti descoperirile tale si ii ajuti sa isi inbogateasca viata. 

HOROSCOP 2014: Semne de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Anul 2014 va fi unul fara extreme. Nu vei avea suisusi si coborasuri periculoase, ci un an lin, bogat. Asa cum creste o samanta din pamant, sa vei creste si tu, din toate punctele de vedere. Stimulii exteriori vor avea un efect pozitiv asupra ta, ideile vor lua nastere incet, dar sigur, vor creste si se vor dezvolta in perfecta armonie cu starea ta de spirit. Te vei bucura de intelepciune. Chiar si atunci cand vei simti nevoia sa te retragi, tot te vei gandi la bunastarea lumii. Prezenta lui Pluto in Capricorn te avanjeaza, iar ideile si gandurilor se vor transforma eficient in realitate. Vei fi omul potrivit la locul potrivit.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.